Petak, 19 srpnja, 2024

Barbie filter je preplavio Instagram: Evo kako postat Barbie zvijezda

Bilo da vas je najava već učinila Barbie fanom ili samo želite uskočiti u viralni trend, evo kako se pretvoriti u Barbie (ili Kena) s Barbie Selfie Generatorom

Napokon je izašao službeni trailer za dugo očekivani ružičasto-tastični novi film Grete Gerwig, “Barbie”. Warner Bros. je također objavio više od 20 postera glumačke postave koja uključuje Margot Robbie, Ryan Gosling, Issa Rae i Will Ferrell, a u pravom stilu društvenih mreža, nije prošlo dugo prije nego što su posteri postali potpuni meme. Bilo da vas je najava već učinila Barbie fanom ili samo želite uskočiti u viralni trend, evo kako se pretvoriti u Barbie (ili Kena) s Barbie Selfie Generatorom.

Izašao je trailer za film Barbie, a nas je iznenadio broj glumačkih zvijezda!Buduća dobitnica Oscara, šefica, liječnica… — sve su to različite vrste Barbie likova koje možete postati. Ako još niste vidjeli Barbie plakate, oni uključuju fotografiju svakog od članova glumačke ekipe i kratak opis njihovih likova. Na primjer, poster Dua Lipe kaže: “Ova Barbie je sirena”, poster Emme Mackey objašnjava, “Ova Barbie ima Nobelovu nagradu za fiziku”, a poster Ryana Goslinga glasi: “On je samo Ken.” Iza svake fotografije nalazi se svjetlucavi, kružni izrez, a svaki poster označen je klasičnim Barbie logotipom na vrhu. Osim ako niste stručnjak za Photoshop, predložak bi moglo biti malo nezgodno replicirati. Ali s Barbie Selfie Generatorom, možete postati dio filmskog događaja godine stvaranjem vlastitog postera Barbie lika u samo nekoliko sekundi. Možete biti Barbie ili Ken, ali što god odabrali, sigurno će biti cool.

Kako koristiti Barbie Selfie Generator

Ako ste bili na društvenim mrežama otkad su plakati izbačeni, vaša je vremenska linija vjerojatno preplavljena parodijskim verzijama privlačnih filmskih plakata. Ako želite napraviti svoj vlastiti, bit ćete sretni čuti da Barbie Selfie Generator čini pridruživanje trendu tako jednostavnim, a ne trebate se čak ni snalaziti u softveru za uređivanje da biste to uspjeli.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

 Uvezite svoju fotografiju – Prije svega, morat ćete prenijeti fotografiju za svoj meme. Evo što ćete morati učiniti:

Idite na web stranicu Barbie Selfie Generator.
Pritisnite gumb “Start”.
Učitajte fotografiju koju želite koristiti klikom na ikonu strelice ili snimite fotografiju pomoću ikone fotoaparata.
Prilagodite svoju fotografiju
Nakon što je vaša fotografija uvezena, možete promijeniti položaj svoje slike klikom na ikonu strelice pored fotografije, zatim se poigrajte sa strelicama gore, dolje, lijevo i desno dok vaša fotografija ne bude tamo gdje želite. Također možete povećavati i smanjivati pomicanjem duž gornje skale ili rotirati fotografiju pomoću donje skale.

Promijenite svoj slogan

Generator će vam automatski dati nasumični slogan, poput “Ova Barbie je ambiciozna kuharica”. Međutim, ako želite promijeniti svoj slogan, sve što trebate učiniti je odabrati ikonu olovke, a zatim kliknuti gumb za slučajno odabiranje kako biste generirali novi nasumični slogan ili kliknuti olovku kako biste prilagodili vlastiti.

Promijenite svoju shemu boja

Ružičasta nije svačija boja – iako se kladim da se Barbie vjerojatno ne bi složila. Kako biste promijenili shemu boja svog postera, jednostavno odaberite ikonu palete boja i odaberite jednu od sljedećih opcija svjetlucavih boja:

Plava
Zelena
Crvena
Ljubičasta
Žuta
Naranča
Menta zelena
Fuksija

Kada vaš poster bude izgledao kao da je spreman za lijepljenje na jumbo plakat u Barbielandu, kliknite gumb “Nastavi”, a zatim kliknite “Preuzmi” da biste spremili svoj meme i spremni ste. Je li netko rekao: “Ova Barbie je grafički dizajner?” 😉

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime