Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Istraživanje: Znate li što Hrvati najčešće daruju za Valentinovo?

Hrvatska je zauzela četvrto mjesto među 25 zemalja u kojima Glovo posluje po broju narudžbi cvijeća preko platforme za Valentinovo

Nedavno objavljeni podaci Glova, platforme koja omogućuje pristup različitim proizvodima i jelima na zahtjev, pokazuju da se Hrvatska s ponosom ističe kao jedno od vodećih tržišta za proslavu Valentinova. Prema istraživanju provedenom krajem prošle godine, Hrvatska je zauzela četvrto mjesto među 25 zemalja u kojima Glovo posluje po broju narudžbi cvijeća preko platforme za Valentinovo, te je druga u jugoistočnoj Europi, odmah iza Rumunjske.Nije samo cvijeće! 

Dodatno, prošle godine u Glovu su zabilježeni izvanredni rastovi u kategorijama neprehrambenih proizvoda, posebno u kategoriji nakita s porastom od preko 300%, te u kategorijama kozmetike i cvijeća s porastom narudžbi od preko 220% i 80% u 2023. u odnosu na prethodnu godinu. Ovi podaci jasno pokazuju sve veću popularnost online kupovine kao načina izražavanja ljubavi i pažnje prema voljenim osobama. 

Stoga, ovo izvanredno dostignuće se nastavlja i ove godine, zahvaljujući uskoj suradnji Glova s više od 50 partnera diljem zemlje. Oni nude raznolike promotivne ponude za Valentinovo koje su dostupne od 9. do 14. veljače. Među partnerima vrijedi izdvojiti popularne i omiljene cvjećarnice poput Arisa & Cvjetoteka i Potere Art – Salon cvijeća u Zagrebu te Anda Flower Design u Splitu. Također, partneri poput Borbolete (nakit), Planetopije (knjige), Positive Vibrations, Eroticom i Venus (sex shop), kao i Balon centar, Nebeski baloni i Simba baloni, dodatno će obogatiti ponudu za sve koji žele iznenaditi svoje partnere za Valentinovo.

Popusti koji oblikuju romantične geste

U svim partnerskim trgovinama također možete iskoristiti atraktivne popuste od 10% do 30% na odabrane proizvode za Valentinovo. Također, jedan od partnera Glova, Borboleta, uz svaku kupnju poklanja vam narukvicu. Impresivnim rezultatima i promocijama tijekom mjeseca ljubavi, Hrvatska je potvrdila svoju naklonost prema Glovu. Ova platforma i ove godine nastavlja stvarati sjajne prilike za sve zaljubljene diljem zemlje, nudeći brzu dostavu proizvoda na kućnu adresu, bez obzira jeste li kod kuće, na poslu ili na romantičnom izlasku.

Fotografije: press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime