Petak, 22 ožujka, 2024

Vratio se retrogradni Merkur i niti jedan znak neće proći bez smetnji!

Evo kako će retrogradni Merkur u Blizancima utjecati na vaš život, u skladu s vašim horoskopskim znakom

Spremni ili ne, danas nam stiže retrogradni Merkur. I iako biste pomislili da su učinci retrogradnog Saturna i retrogradnog Plutona, zajedno s energetskim promjenama koje doživljavate između pomrčina, bili dovoljno teški – ipak kozmos ne miruje.Srećom, ovaj vodič za horoskop tijekom retrogradnog Merkura pomoći će vam da se lakše snađete u ovim čudnim i promjenjivim vremenima.

Merkur – glavni krivac za puno toga

Znatiželjni planet retrogradno se kreće tri do četiri puta godišnje. Nakon zaostalog putovanja kroz Vodenjak još u siječnju, Merkur će započeti svoju drugu retrogradnost godine putem znaka kojim vlada, Blizancem, i to 29. svibnja.
Budući da Merkur upravlja umom, i dalje je glavni krivac za to kad god društvene mreže poput Instagrama iznenada prestanu raditi. Planeti obično rade u svom punom kapacitetu dok prolaze kroz svoj znak kojim vladaju, tako da će retrogradni Merkur u Blizancima definitivno obznaniti svoju prisutnost.

Evo kako će retrogradni Merkur u Blizancima utjecati na vaš život, u skladu s vašim horoskopskim znakom:

Ovan

Bog glasnika i komunikacije, retrogradno će se proširiti kroz vaše navike ogovaranja – susjeda, braće i sestara, bliskih prijatelja i kolega. Mogli biste primati puno poruka i početi gledati na stvari iz druge perspektive. Ovo vrijeme je za vas nestabilno, tako da ne bi škodilo da odvedete svoj automobil na rutinski pregled.

Bik 

Uvijek ste prilično mudri sa financijama, a s retrogradnim Merkurom koji će prodrmati vašu udobnost, mogli biste početi propitivati ​​svoje vrijednosti ili početi mozgati kako na različite načine možete zaraditi za život. U međuvremenu, dvaput provjerite svoj bankovni račun i ne činite ništa bez dobrog razmišljanja.

Blizanci

Učinke retrogradnog Merkura znate bolje od svih, s obzirom da je to slučajno i vaš planetarni vladar, ali uvijek možete naučiti nešto novo. To se posebno odnosi na vaš fizički identitet i pristup koji imate u odnosima s drugim ljudima. Možda se pitate što ljudi misle o vama ili jesu li te projekcije usklađene s vašom istinom.

Rak

Iako možda znate nekoliko stvari o vraćanju unatrag, retrogradni Merkur uvijek dolazi s novom misijom ili dvije. Aktivirajući vaše velike tajne, svojim učinkom bi vam zapravo mogao donijeti blagoslov. To se posebno odnosi na one koji od vas traže završetak i zatvaranje određene situacije ili poglavlja, ali i one koji možda osjećaju nepovezanost između svog uma, tijela i duha. Neophodan vam je mentalni odmor.

Lav

Kad se pojavi retrogradni Merkur za vas je to nešto poput #ThrowbackThursday, pogotovo kad se radi o odnosima i prijateljstvima. Kad ste zadnji put vidjeli starog prijatelja? Bez obzira na to nedostaju li vam prijatelji ili tražite načine kako proširiti svoje horizonte, ovaj  ciklus bi vas potencijalno mogao približiti vašim snovima.

Djevica

Djevice – pređite na posao. U ovom retrogradnom Merkuru pokušavat ćete pronaći razne načine da dovršite sve što ste započeli. S druge strane, možda ćete se odlučiti otići na zasluženi odmor od stresa i obveza, pogotovo ako vas rad izbacuje iz životne ravnoteže. U suprotnom, pripremite podsjetnice i ponovno pogledajte svoje marketinške strategije za život.

Vaga 

S dolaskom retrogradnog Merkura mogli biste početi pregledavati i provjeravati apsolutno sve, od stavki koje su na čekanju na vašem popisu obveza, do “šire slike” određene situacije. Ako ste poduzetnik, možete ponovno pogledati projekte koji su na čekanju ili razmisliti o nekoj vrsti samopromocije. Postoji i mogućnost povratka u školske klupe.

Škorpion

Pomalo zastrašujuć, retrogradni Merkur će vam pomoći u pronalasku srodne duše i novca. Pružit će vam priliku da s partnerom razgovarate o svojim intimnim potrebama ili možda otplatite neki dug. Ovo je također izvrsno vrijeme da raščistite svoj um od zaostalih energija koje vam više ne služe i započnete s čistom pločom.

Strijelac

Samo nekoliko dana nakon pomrčine Mjeseca u vašem znaku, Merkur će se retrogradno probiti i utjecati na postizanje kompromisa i odnosa jedan na jedan. Unatoč tome jeste li u vezi, ovo je prilika za pregovaranje s osobnim ili profesionalnim partnerom. Ponovno ostvariti komunikaciju s nekim s kime ste iskusili napetost također bi vam moglo ići u prilog. 

Jarac 

Iako je zodijakov omiljeni radoholičar, retrogradni Merkur će vam pružit priliku da ponovno posjetite, pregledate i preradite nešto što vas trenutno guši i stvara vam svakodnevne napore. Nešto tako jednostavno kao što je reorganizacija vašeg rasporeda ili njegovanje nove navike bit će vam od velike koristi. Također, posjetite liječnika na redovitom pregledu.

Vodenjak

Svakom umjetniku treba pauza prije ponovnog stvaranja, čak i vama. To se posebno odnosi na one od vas koji koriste svoju kreativu za prijeko potreban reset. Inače, ovo je sjajno vrijeme za ponovno povezivanje sa svojim unutarnjim djetetom i vježbanje razvoja ljubavi prema sebi. Za one koji se pitaju što je s njihovim bivšim ljubavima, pripremite se za njih, oni se uvijek vrate tijekom retrogradnog Merkura. Pripremite se za blokiranje i krenite dalje.

Ribe

Uložite u brzu Wi-Fi vezu i uljepšajte svoj životni prostor. Ponekad jednostavan čin pomicanja nekog namještaja i preslaganja može učiniti mnogo. Također, nemojte se ustručavati podići telefon da biste se ponovno povezali s članom obitelji. Ako osjećate potrebu za pražnjenjem negative, razgovarajte s voljenom osobom ili zapišite misli i emocije u dnevnik.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime