Četvrtak, 21 ožujka, 2024

SEKS HOROSKOP 2021.: Saznajte predviđaju li vam zvijezde strastvenu godinu?

Ove godine razina seksualnog zadovoljstva svih horoskopskih znakova izravno je povezana sa sposobnošću da otvoreno tražimo ono što želimo. Komunikacija s partnerom se poboljšava, a seks će se biti pristupačniji nego ikad prije

Svi horoskopski znakovi primijetit će da nas 2021. godina potiče na istraživanje vlastitih seksualnih veza i želja. Pa ćemo, shodno tome, i tražiti partnere koji se ne boje istraživati.Transparentnost i iskrena komunikacija bit će jako izraženi pa ako u 2020. vaš seksualni život nije bio dovoljno opušten kao što je mogao biti, ove godine je razina seksualnog zadovoljstva izravno povezana sa sposobnošću da otvoreno tražimo ono što želimo.

Komunikacija s partnerom se poboljšava, a seks će se biti pristupačniji nego ikad prije.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Mnogo onoga o čemu ste seksualno maštali ostvarit će se u 2021. godini. Zato se pripremite na ono što ste tražili. Vaš se vladar Mars 6. siječnja pomiče iz vašeg znaka i ulazi u Bik, aktivirajući vaše polje sigurnosti i obilja. Primijetit ćete dramatičan pomak s grubljeg i spontanijeg seksa, koji ste doživjeli dok je Mars bio u vašem znaku tijekom posljednjih šest mjeseci 2020. godine na sporiji i senzualniji seks. Nakon što sezona rođendana započne 20. ožujka, poželjet ćete biti u središtu pozornosti vašeg partnera, posebice u spavaćoj sobi.

Tijekom rođendanskog seksa osjećat ćete se uzvišeno, a vaše će se samopouzdanje povećati. Osjećat ćete se vrlo seksepilno oko 26. svibnja, kad Mjesečeva pomrčina Strijelca aktivira vašu seksepilnost. Možda ćete voditi ljubav u inozemstvu ili se spojiti s nekim iz strane države! Jednom kad Neptun, planet fantazije, započne petomjesečnu retrogradnost, aktivirat će se vaš sektor duhovnosti, omogućujući vam istraživanje različitih metoda predigre sa svojim seksualnim partnerom. Možda ćete se odlučiti istražiti tantrički seks tijekom posljednje polovice 2021. godine, što će vaša seksualna iskustva odvesti na potpuno nove razine.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Što kad biste mogli doživjeti sve orgazme koje ste ikada poželjeli, i to s potpunom lakoćom? Nešto vrlo slično možete očekivati od 6. siječnja do 3. ožujka, kada Mars, planet akcije i seksa, provodi vrijeme u vašem znaku, zajedno s Uranom, planetom iznenađenja. Osjećat ćete se puno više u skladu sa svojim tijelom na početku godine, a seksualna iskustva potražit ćete s partnerima koji vaše tijelo doživljavaju i tretiraju kao ultimativnu zemlju čudesa. Dopustite sebi da budete sebičniji između siječnja i rođendana – recite “ne” povremenim seksualnim susretima i “da” onima koji uzbuđuju dušu.

Pomrčina Sunca u Blizancima 10. lipnja može dovesti do toga da se slobodni Bikovi seksualno povezuju s više ljubavnika – možda čak i s više odjednom! Tijekom pomrčine ništa nije zabranjeno, tako da ćete ovo ljeto možda biti u najnezgodnijem seksualnom scenariju koji ste ikad doživjeli. I samo pričekajte da vidite koliko ćete orgazmičnog seksa moći realizirati pomrčinom Mjeseca u vašem znaku 19. studenoga. Prepustite se uzastopnom vatrometu krajem godine. Neka eksplozije započnu.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Blizanci, ovo je godina u kojoj ćete možda pokušati proširiti vidike kad je riječ o tome s kim vodite ljubav, koliko često to činite i na kojim sve mjestima. Vaše polje avanture aktivirano je veći dio ove godine i nećete moći tolerirati dosadna ili predvidljiva seksualna iskustva. Tražite novosti, a seksualno će vas zaintrigirati partneri s kojima imate intelektualnu vezu. Neće biti toliko važno kako potencijalni partner izgleda, puno će vam biti važnije da ste intelektualno povezani.

Tijekom Venerina tranzita u Raku od 2. do 27. lipnja možda ćete se odlučiti na tantrički seks. Od 27. rujna do 18. listopada vaš će vladar Merkur drugi put biti retrogradan, u znaku Vage. Možda ćete biti i malo seksualno neodlučni: nije sigurno hoćete li tijekom seksualnih peripetija prekinuti taj odnos ili ga nastaviti istraživati. Imat ćete vremena da do pomrčine Mjeseca 19. studenoga uskladite um i tijelo – a seks ne samo da će biti iznimno dobar, nego je moguće da će biti povezan s partnerom s kojim ste bili spolno aktivni prije šest mjeseci.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Kako bi izgledalo da se stalno osjećate seksualno i emocionalno zadovoljno? Vama su seks i emocije međusobno povezani i to se ne bojite prihvatiti. Znate da se pravi ljubavnik ne boji vaše predanosti, nego je i on sam pokreće. S Marsom, planetom akcije i seksa, u Biku, početkom godine aktivira se vaše polje poznanstava, što vam omogućuje da se posebno povežete s tipom ljubavnika koji su spremni ispuniti sve vaše potrebe – i obrnuto. Moguće je da ćete se digitalno povezati s nekim s kim ćete osjećati i jaku seksualnu vezu, i to na neobjašnjiv način.

Kad osjetite seksualnu sinergiju s partnerom, u stanju ste osloboditi svoju krajnje nestašnu, divlju stranu, a upravo to se može dogoditi ove godine. I to posebno kad Mars provede šest tjedana u vašem znaku, od 23. travnja do 11. lipnja. Možda ćete imati najbolji seks tijekom tog tranzita – ali morate se prepustiti i prestati previše razmišljati. Ako imate stalnog partnera, seks će biti duhovniji i osjetit ćete posebnu povezanost oko 24. lipnja te tijekom sezone Jarca šest mjeseci kasnije.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Doba Vodenjaka pomoći će vam da istaknete svoju seksualnost bolje nego ikad dosad. Privući ćete pozornost potencijalnih, bivših i trenutačnih udvarača. Ipak ćete tražiti kvalitetu u odnosu na količinu, posebno oko Punog Mjeseca u vašem znaku 28. siječnja. Ako veza prestane negdje u to vrijeme, možda ćete biti tužni nekoliko tjedana, ali dio vas će osjetiti olakšanje jer će vam prekid veze omogućiti da doživite 2021. godinu istražujući svoju seksulanost.

Marsov tranzit u Blizancima od 3. ožujka do 23. travnja možda je za vas najbolje razdoblje za seksulane avanture – seks na otvorenom, seks s više osoba ili igranje uloga tijekom seksa. Posebno ćete uživati ​​u preuzimanju novih uloga u krevetu i isprobavanju novih položaja.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tijekom prvih sedam mjeseci 2021. godine bit ćete raspoloženi za seks s ljudima koji ga povezuju s duhovnom razinom. Seks za jednu noć neće vam uspjeti, barem ne dugoročno. Najbolji seks doživjet ćete s partnerima koji su potpuno predani i koji vam to jasno daju do znanja. Vaše polje kumunikacija aktivirat će se 26. travnja i odjednom ćete partnerima otkriti sve vaše potisnute seksualne fantazije. U tom razdoblju će vam seks biti izrazito važan, posebice seksulano istraživanje. Ljudi često podcjenjuju vaš seksualni kapacitet, ali u ovoj godini vaši sadašnji (ili potencijalni) ljubavnici imat će prilike upoznati vas na drugačiji način, što će ih u potpunosti zadiviti i ostaviti bez teksta. 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

U 2021. godini osjećat ćete se odvažnije i izravnije kad je seks u pitanju jer nećete pretjerano razmišljati o svakom njegovom dijelu. Jupiterov i Saturnov prelazak u Vodenjaka aktivira vaše polje zabave, sudbine i istinske ljubavi, što znači da ćete seks doživljavati kao avanturu. Slobodne Vage možda će htjeti imati spolni odnos s više osoba odjednom, a zauzete Vage mogle bi biti zainteresirane za otvorenu vezu, pod uvjetom transparentosti.

Kada retrogradni Jupiter bude u Vodenjaku, od 28. srpnja do 18. listopada, netko iz prošlosti može se ponovno pojaviti u vašem životu. S tom biste osobom mogli imati fantastičan seks – samo pazite da vam oboma od početka budu jasna pravila igre. Način na koji doživljavate seks promijenit će se u potpunosti u 2021. godini, a mogli biste se seksualno povezati s partnerima o kakvima ranije nikad niste razmišljali.

Škorpion (23. listopada – 21. studenoga)

Kaže se da su Škorpioni sinonim za seks, a 2021. je godina kad će mnogi Škorpioni biti utjelovljenje samog seksa! S Marsom, vašim vladajućim planetom, aktivira se vaš partnerski sektor, omogućavajući vam da objasnite što želite od seksa. Primijetit ćete kako se vaš spolni život počinje dramatično poboljšavati kako se približavamo 26. svibnju. Ako ste u vezi, ovog ćete se ljeta vjerojatno osjećati seksualno slobodnijima. Također, bit ćete otvoreni za istraživanje te ćete s partnerom isprobavati poze koje ste već neko vrijeme željeli.

Vaša seksepilnosti ove godine privlačit će ne samo trenutačne, nego i prošle i potencijalne seksualne partnere pa ćete morati odlučiti kamo ćete usmjeriti svoju seksualnu energiju. Bez obzira na sve, ovo je godina u kojoj ćete poraditi i na vlastitom zadovoljstvu. Nakon što bolje upoznate vlastito tijelo i ono što vas uzbuđuje, lakše ćete privući i održavati veze s ljubavnicima koji vam u potpunosti odgovaraju.

Strijelac (22. studenoga – 21. prosinca)

Uspjeh vašeg seksualnog života izravno je povezan s vašom sposobnošću da se opustite. Možda ste seksualno igrali na sigurno veći dio prošle godine, ali sada žudite za povezivanjem s ljudima kojima ne smeta istraživanje čudnijih, manje konvencionalnih seksualnih iskustava. Ako ste slobodni, možda će vam biti teško odabrati samo jednog partnera ove godine. Iznimka se može dogoditi oko 5. studenoga, kada će Venera biti u Jarcu, što će aktivirati vašu potrebu za sigurnošću.

Možda ćete godinu biti selektivniji nego inače što se tiče seksualnih partnera, a ako imate ‘prijatelja s povlasticama’, vaš odnos može ili završiti ili prerasti u nešto ozbiljnije. Retrogradni Merkur u Blizancima od 29. svibnja do 22. lipnja možda će malo usporiti vašu seksualnu izdržljivost – uživat ćete u sporijem tempu vođenja ljubavi.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Prošla su vremena odgađanja seksa jer ste prezauzeti na poslu ili, pak, vremena kad ste  koristili seks samo kao sredstvo za uklanjanje stresa. Odjednom ćete početi istraživati veze s ljudima koji vas žele nasmijati te isprobavati nove stvari bez predrasuda. Pripremite se za 28. siječnja – tada ćete vjerojatno doživjeti jedno od najjačih seksualnih uzbuđenja i oslobađajuće iskustvo kakvo niste imali godinama – čak i ako se uglavnom sastoji od razmjena seksi poruka.

Tijekom tranzita Marsa kroz Rak od 23. travnja do 11. lipnja bit ćete osjetljiviji tijekom spolnih odnosa. Zbog toga ćete dobro razmisliti s kim se prepuštate seksualnim avanturama. Ova vas godina može dovesti do više razine seksualnosti te ćete možda isprobati neke stvari koje ste si ranije uskraćivali, poput kupnje seksualnih igračaka za sebe i / ili svog partnera, što može dovesti do posebnim seksualnih užitaka. 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Iako vam seks možda neće biti prva stvar na pameti na početku 2021. godine, vrlo brzo ćete shvatiti da će ove godine biti puno prilika za uživanje. Budući da su se Jupiter i Saturn prvi put nakon desetljeća nastanili u vašem znaku, tražit ćete novi početak seksualnog odnosa. Stoga, ako ste u vezi s partnerom koji ne voli eksperimentirati, veza bi se mogla završiti. Dok Venera prolazi vaš znak, od 1. veljače do 21. ožujka, prednost ćete dati partnerima koji su vas najprije osvojili na intelektualnoj razini. Tijekom razdoblja od 11. lipnja do 29. srpnja doći će do izražaja vaša vatrenija i nepredvidljivija strana u krevetu, a možda ćete biti raspoloženi i za pomalo opasne veze. Igranje igara poput Istine ili Izazova može dovesti do nezaboravnih seksualnih iskustava u zadnjoj polovici godine. 

Riba (19. veljače – 20. ožujka)

Jupiter je početkom godine u vašem znaku te se pripremite za potpuni seksualni sjaj. Privlačit će vas samo osobe koje se ne boje vaše emotivnosti, a možda ćete se i sami osjećati proturječno te ćete povremeno željeti biti sami i uživati u samoći. Moguće je da će se pojaviti ljubavnik ili seksualni partner koji vas je jednom oborio s nogu. Možda ćete upravo s njim voditi ljubav na nezaboravan način te ćete se oboje pitati zašto ste se uopće prestali viđati. Koliko god voljeli seks, tijekom ove godine bit će razdoblja kada ćete se htjeti povući u intimu i poraditi na sebi i svojim potrebama. Ne prihvaćate ništa manje od nezaboravnog seksa koji vas ostavlja bez daha i zbog kojeg se osjećate voljenima.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime