Ponedjeljak, 12 veljače, 2024

Hrvatska nominirana za najbolju destinaciju na svijetu!

Hrvatska je uvrštena u izbor za prestižnu nagradu Best Country award 2020 koju najpopularnije britanske novine The Times & The Sunday Times i The Sun dodjeljuju najboljoj zemlji na svijetu

Nagrada se dodjeljuje već osmu godinu zaredom, a naša je zemlja ušla u uži krug, u društvu najboljih svjetskih destinacija i to Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda.Glasanje traje do kraja listopada, a o pobjedniku odlučuju čitatelji koji mogu glasovati putem linka a time ujedno i sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti ekskluzivne nagrade poput boravka na Barbadosu i u Dominikanskoj Republici. Osim u kategoriji najbolje zemlje, može se glasovati u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora.

Dodjela nagrade održat će se u studenom i to najvjerojatnije virtualnim putem, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju. Podsjetimo, The Times & The Sunday Times trenutno su najprodavanije tiskane novine u Velikoj Britaniji koje dnevno čita gotovo tri milijuna ljudi, dok je The Sun jedna od najpopularnijih novina s mjesečnim dosegom od više od 37 milijuna čitatelja.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime