Utorak, 21 svibnja, 2024

Novo odredište u Crikvenici: Aminess Younique Narrivi Hotel savršeno je mjesto za odmor

Aminess Younique Narrivi Hotel, sa svojih 40 soba, pruža ekskluzivnost i rijetko viđenu intimnu atmosferu. Svaki je detalj pažljivo osmišljen kako bi gostima osigurao maksimalnu udobnost i luksuz

Aminess Younique Narrivi Hotel, jedan od 16 hotela u portfelju kompanije Aminess Hotels & Resorts, otvorio je svoja vrata neposredno prije početka turističke sezone. Smješten u samom srcu Crikvenice, ovaj raskošni boutique hotel pridružen je Aminessovom portfelju u ožujku ove godine, kada je Aminess Hospitality Group preuzela njegovo operativno poslovanje.Aminess Younique Narrivi Hotel, sa svojih 40 soba, pruža ekskluzivnost i rijetko viđenu intimnu atmosferu. Svaki je detalj pažljivo osmišljen kako bi gostima osigurao maksimalnu udobnost i luksuz. Od impresivne arhitekture do vrhunske usluge, ovaj hotel postavlja nove standarde za nezaboravna iskustva. Posebno se ističe ekskluzivni wellness centar na najvišoj etaži hotela, s nevjerojatnim pogledom na more. Izvrsna gourmet ponuda dostupna je u restoranu Half8, koji spaja lokalne okuse s međunarodnim kulinarskim trendovima, čineći gastronomsko iskustvo nezaboravnim i autentičnim.

‘Kod boutique hotela poput ovog još je važnije dobro poznavanje želja i potreba gostiju nego što je to slučaj u standardnom hotelskom smještaju. Zbog toga smo pažljivo kombinirali različite segmente ponude s vrhunskim dizajnom, naprednim tehnologijama i potpuno personaliziranim pristupom, kako bi gostima ostali u trajno pozitivnom sjećanju’ – izjavio je Domagoj Trivić, direktor Aminess Younique Narrivi Hotela.

Za vrhunski dizajn interijera hotela i hotelskih soba zaslužna je projektantska kuća ARHIV arhitektura i urbanizam d.o.o., čiji su projektanti Pero Vuković i Mislav Barada pažljivo osmislili spoj modernizma i tradicionalnih elemenata karakterističnih za staru jezgru Crikvenice, gdje se hotel nalazi. Patricija Purgar i Janko Ivčić, akademski slikari iz Zagreba i članovi Hrvatskog društva likovnih umjetnika s bogatim iskustvom u postavljanju samostalnih izložbi, dodatno su obogatili interijer hotela svojim slikama koje vjerno prate dizajn Aminess Younique Narrivi Hotela.

Nova klasifikacija Aminess hotela

Ono što zaista izdvaja Aminess Younique Narrivi Hotel je Younique brend koji ga karakterizira. Younique brend predstavlja ekskluzivnu kategoriju Aminess hotela koja se ističe impresivnom arhitekturom, jedinstvenim položajem i vrhunskom uslugom, pružajući svakom gostu osjećaj posebnosti. Uvođenje Younique brenda ima za cilj olakšati gostima navigaciju kroz ponudu Aminess hotela te omogućiti odabir smještaja prema njihovim preferencijama i očekivanjima, s fokusom na najviše standarde kvalitete i jedinstvenosti smještaja.

Otvorenje ovog boutique hotela naglašava Aminessovu predanost pružanju izuzetnih usluga i kreiranju nezaboravnih trenutaka za goste. Kroz novu klasifikaciju svojih objekata, Aminess Hotels & Resorts dodaje novu razinu raznolikosti svom portfelju, dok Aminess Hospitality Group nastavlja razvijati inovativne koncepte i personalizirane usluge koje će neprestano oduševljavati svakog gosta. Ustrajući u izgradnji na bogatom naslijeđu kvalitete i gostoljubivosti, Aminess Hotels & Resorts ostaje predvodnik u razvoju turizma ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji.

Fotografije: Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime