Subota, 23 ožujka, 2024

TOP 9 obiteljskih videoigara koje će se svidjeti čak i neigračima

Ne trebate biti profesionalac da biste uživali u njima, a ove zabavne igre će zasigurno donijeti radost na lica vaše obitelji tijekom ovih izazovnih vremena

Jedna od super aktivnosti koja može biti odlična zabava za cijelu obitelj jest igranje video igara. Iako se možda ne čini kao pravi način za provođenje vremena s obitelji, sada postoje mnoge video igre koje će se svidjeti cijeloj obitelji, čak i onima koji ih inače ne igraju.Ne trebate biti profesionalac da biste uživali u njima, a ove zabavne igre će zasigurno donijeti radost na lica vaše obitelji tijekom ovih izazovnih vremena.

1/ Pikmin 3 Deluxe

Dodatak obitelji Nintendo, Pikmin 3 odvija se na misterioznom planetu PNF-404. Vaš je posao istražiti obilne resurse ovog novog planeta, usput dekodirajući zagonetke s timom istraživača i legijom preslatkog Pikmina. Odlučite se za avanturu sami ili s obitelji oformite tim za zajedničku igru.

2/ Luigi Mansion 3

Ljubiteljima Ghostbustera svidjet će se ova akcijska video igra u kojoj glumi Mariov omiljeni pomoćnik. Za razliku od drugih Super Mario igara, ovdje igrate kao njegov tjeskobni brat koji pobjeđuje duhove svojim vakuumskim paketom. Svatko u obitelji može riješiti zagonetne predmete i boriti se s nestašnim šefovima na pojedinom tematskom katu.

3/ Overcooked! 2

Smatrate li se chefom u kuhinji ili ne, vi i cijela obitelj možete sudjelovati i uživati u igri Overcooked! 2. Videoigra sa simulacijom kuhanja omogućuje igranje do četiri igrača koja si međusobno pomažu u pripremi hrane za različite restorane i kuhinje. Iako se na prvu može učiniti jednostavnim, ne radi se samo o rezanju povrća. Baš kao u pravoj kuhinji, morate se nositi s problemima poput međusobnog sudaranja, nedostatka prostora i vremena… I paziti da nijedno jelo ne izgori. 😉

4/ Animal Crossing: New Horizons

Zbog novouvedene funkcije više igrača, cijela vaša obitelj sada može sudjelovati u zabavnoj igri Animal Crossing: New Horizons. Ne treba vam više konzola za zajedničku igru, međutim s Nintendo Switchom svi možete igrati na istoj, pomažući jedni drugima u pokretanju virtualnog otočnog grada. Zbog jednostavnih kontrola u igri, neiskusni igrači će se lako prilagoditi. Sveukupno igra je zabava za sve – mlade i stare, iskusne i one koji to nisu.

5/ Murder by Numbers

Ponestalo vam je misterioznih filmova o ubojstvima koje biste gledali s obitelji? Bez panike. Murder by Numbers popunit će tu prazninu. Priča prati detektivku Honor Mizrahi dok pokušava riješiti niz različitih ubojstava, ali postoji kvaka: ne samo da morate intervjuirati osumnjičenike, već, da biste pronašli tragove i odgovore, morate riješiti niz zagonetki. Rješenja zagonetki otključavaju tipke zahvaljujući kojima idete naprijed. Savršena zabava za cijelu obitelj!

6/ Rocket League

Utrke automobila mogu biti izazov za one koji tek trebaju savladati kontrole, ali Rocket League čini cijeli proces zabavnim, neovisno o tome znate li voziti virtualni automobil. Međutim, u ovoj se igri ne utrkujete, nego – igrate nogomet. Samo što umjesto nogom, loptu udarate automobilom. Rocket League je zabavan način da cijelu obitelj uključite u ostvarenju zajedničkog cilja – pobjede u igri.

7/ Super Mario party

Znate li obiteljsku igru koje je više obiteljska od klasične Mario avanture? Super Mario Party moderan je pristup Monopoly igri. Svaki igrač baca kockice i odlučuje u kojem će se smjeru kretati. Igra se razvija s različitim izazovima i mini igrama koji se pojavljuju ovisno o mjestu na koje ćete sletjeti. Ne radi se samo o igri sreće, već i o strategiji jer vam je za razliku od Monopolya dopušteno više slobode za kretanje po karti. Svaku mini igricu u Super Mario Partyju lako je pratiti i sigurno će izazvati smijeh u cijeloj obitelji.

8/ Sonic Mania Plus

Voljena Sonic priča dobiva novi oblik u Sonic Mania Plus igri gdje nudi mogućnosti igranja više igrača, pa je idealna za roditelje i dijete. Birajući između Sonic, Tails i Knuckles, igrači brzo putuju kroz različite zone kako bi iza ugla riješili drugu avanturu ili zlog šefa. Sonic Mania Plus možete igrati i bez članova obitelji.

9/ Mario Kart 8 Deluxe

Još jedan klasik: Mario Kart. A ova ažurirana verzija sadrži nove karte, automobile i likove koje možete odabrati. Također možete dizajnirati savršen lik s kojim ćete se utrkivati. S jednom igraćom konzolom, odjednom mogu igrati četiri igrača ili s više konzola do 12 igrača može se boriti za naslov pobjednika utrke.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime