Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Bora Purple: Nova boja Samsung proizvoda koja pomiče granice

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je novo izdanje Galaxy S22 flagship pametnog telefona u ljubičastoj nijansi koja će u Hrvatskoj biti dostupna od 10. kolovoza i dodatno obogatiti dosadašnji izbor boja. Samsung Galaxy S22 u “Bora Purple” izdanju prvi je uređaj iz Samsung palete proizvoda kojeg će krasiti ova nijansa boje, a u budućnosti će biti dostupna i […]

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je novo izdanje Galaxy S22 flagship pametnog telefona u ljubičastoj nijansi koja će u Hrvatskoj biti dostupna od 10. kolovoza i dodatno obogatiti dosadašnji izbor boja. Samsung Galaxy S22 u “Bora Purple” izdanju prvi je uređaj iz Samsung palete proizvoda kojeg će krasiti ova nijansa boje, a u budućnosti će biti dostupna i za druge Galaxy uređaje.Svaka boja ima svoje jedinstvene karakteristike i nasljeđe. Među njima, ljubičasta boja je jedna od najomiljenijih. Povijesno znana kao boja kraljeva i kraljica, riječ je o vrlo uvjerljivoj boji koja spaja smirenost plave i uzbuđenje crvene kako bi stvorila drugačiju vrstu energije koja donosi toplinu i optimizam. Također, predstavlja gostoljubivost i prihvaćanje raznolikosti društva.

Uvođenje tehnoloških i stilskih inovacija

Prema tome, ljubičasta označava sve ono što i Samsung Galaxy: prihvaćanje individualnosti, pomicanje granica i neumorno uvođenje inovacija koje su u skladu s filozofijom otvorenosti. Od svijetle i razigrane do tamne i odvažne, mnoge su nijanse ljubičaste odjekivale kroz stoljeća na različite načine – kao i u sklopu palete Samsung proizvoda. Od Galaxy S8 pa sve do Galaxy S22 serije, ljubičasta je uvijek bila zaštitni znak prepoznatljivog Galaxy stila.

Kako bi se proširilo naslijeđe ljubičaste boje, koja ide ruku pod ruku s Galaxy filozofijom, Samsung je predstavio najnoviju nijansu: Bora Purple. “Bora” je korejska riječ za ljubičastu, a Samsung je osmislio svijetli i privlačni “Bora Purple” Galaxy S22 pametni telefon kako bi izazvali radost, potaknuli kreativnost i prihvatili individualnost.

Ljubičasta boja utjelovljuje optimizam i osjećaj smirenosti

“Sa svojim pastelnim i neutralnim tonovima, ljubičasta boja utjelovljuje optimizam i osjećaj smirenosti. Razotkrit će vaš svijet sa snagom izbora. Bez obzira jeste li obožavatelj K-pop zvijezda ili cjeloživotni ljubitelj ove boje, Galaxy S22 u ljubičastoj nijansi stvoren je za vas. Uzbuđeni smo što možemo predstaviti “Bora Purple” dizajn, prvo za S22 modele, ali također i za nove uzbudljive Galaxy uređaje kasnije ove godine“, rekla je Sonia Chang, potpredsjednica Grupe za globalni marketing robnih marki MX (Mobile eXperience) Business odjela, Samsung Electronics. Samsung Galaxy S22 u ljubičastom izdanju bit će dostupan za kupnju od 10. kolovoza

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime