Srijeda, 22 svibnja, 2024

Nova era pametnih uređaja: HONOR Magic6 Pro dostupan u Hrvatskoj!

Kao globalno tehnološko ime koje neprekidno stavlja korisnike u središte svojih razvojnih napora i razumije njihove potrebe, HONOR je značajno nadogradio svoj novi pametni telefon

Nakon nedavnog globalnog predstavljanja na Mobile World Congressu 2024. u Barceloni, HONOR Magic6 Pro, novi premium pametni telefon, sada je dostupan u prodaji u Hrvatskoj. Ovaj telefon predstavlja značajan napredak u fotografiji, prikazu, performansama i korisničkom iskustvu koje pokreće umjetna inteligencija (AI).Potvrda vrhunske kvalitete ovog uređaja stigla je i na ovogodišnjem MWC-u u Barceloni, gdje je dobio titulu ‘jednog od najprivlačnijih Android flagship modela dostupnih ove godine’. HONOR Magic6 Pro također je prvi pametni telefon koji je osvojio pet zlatnih oznaka od strane DXOMARK-a u 2024. Ističe se u svim segmentima s superiornom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom te dugotrajnom baterijom.

Drugim riječima, HONOR Magic6 Pro uvodi novu epohu pametne fotografije koja je potpomognuta umjetnom inteligencijom. To mijenja budućnost iskustva sa slikama zahvaljujući revolucionarnom nadogradnjom sustava kamera poznate kao HONOR Falcon tehnologija. Ovaj sustav obuhvaća široku kameru od 50 MP, ultraširoku kameru od 50 MP i periskopsku telefoto kameru od 180 MP. Tako iskorištava puni potencijal AI tehnologije kako bi korisnicima omogućio snimanje sportskih fotografija s impresivnim detaljima. Zahvaljujući periskopskoj telefoto kameri od 180 MP s mogućnošću do 100x digitalnog zuma, korisnici mogu uhvatiti proširene slike s iznimnom jasnoćom. Kada je riječ o sportskoj fotografiji, profesionalni fotografi posebno cijene telefoto objektive zbog perspektive iz blizine koja je ključna za snimanje tijekom sportskih događaja.

Revolucionarna tehnologija za nevjerojatno iskustvo pametnog telefona

Također, novi pametni telefon HONOR Magic6 Pro donosi najotpornije staklo zaslona u industriji. Njegova izdržljivost je potvrđena SGS-ovom petzvjezdastom certifikacijom. Zaslon ovog pametnog telefona sadrži napredne materijale s 50% poboljšanom gustoćom kristala. To značajno poboljšava njegovu sposobnost apsorpcije udaraca, do 10 puta više nego obično staklo. Nadalje, HONOR Magic6 Pro dolazi s vodećim 6,8-inčnim LTPO Eye Comfort zaslonom male potrošnje. Priuža izvanredno iskustvo gledanja, istovremeno pazeći na dobrobit korisnika putem niza inovacija usmjerenih na čovjeka.

To uključuje industrijski najvišu stopu od 4320 Hz PWM zatamnjivanja, dinamičko zatamnjivanje, prilagodljivi cirkadijalni noćni prikaz i značajku Nature Tone. HONOR Magic6 Pro također dolazi s potpuno novom drugom generacijom silicij-ugljične baterije s HONOR E1 čipsetom za upravljanje potrošnjom kako bi se poboljšala energetska učinkovitost. S kapacitetom od 5600 mAh, ova baterija pokazuje izvrsne performanse čak i pri niskim temperaturama. To omogućuje korisnicima reproduciranje YouTube videa čak 81 minutu na -20°C s samo 10% baterije. Nadalje, uz HONOR Wired SuperCharge od 80 W i HONOR Wireless SuperCharge od 66 W, korisnici mogu napuniti HONOR Magic6 Pro do 100% u samo 40 minuta.

HONOR Magic6 Pro donosi novu eru pametnih telefona

Kao globalno tehnološko ime koje neprekidno stavlja korisnike u središte svojih razvojnih napora i razumije njihove potrebe, HONOR je značajno nadogradio svoj novi pametni telefon, HONOR Magic6 Pro, s najnovijim MagicOS 8.0. Taj operativni sustav temelji se na Androidu 14, pružajući korisnicima besprijekorno i inteligentno iskustvo. Jedna od značajnih karakteristika je Magic Portal, koji koristi snagu umjetne inteligencije za razumijevanje korisničkih poruka i ponašanja, usmjeravajući ih prema odgovarajućim sistemskim aplikacijama, transformirajući način interakcije s aplikacijama i pružajući intuitivno i personalizirano iskustvo.

HONOR Magic6 Pro također uvodi inovativnu značajku Magic Capsule, omogućujući multimodalnu interakciju putem osjetljivog zaslona. Kada korisnici dodirnu obavijest na vrhu zaslona, Magic Capsule pruža dodatne informacije povezane s obavijesti. To unapređuje korisničko iskustvo i pruža brz i praktičan pristup relevantnim podacima.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime