Petak, 22 rujna, 2023

Otkrivamo inicijativu koja će usavršiti igru svakog gejmera

Za one koji traže najbolje monitore, telefone i druge uređaje kako bi maksimalno poboljšali svoju gejming opremu, hardverska sekcija Obuka za gejmere osigurat će svim vrstama igrača sve potrebno

Samsung Electronics je osmislio inovativni program obuke kako bi pomogao igračima različitih sposobnosti da podignu svoje gejming vještine na novu razinu. Samsung Embrace your game portal i Samsung Global YouTube kanal će obuhvatiti objašnjenja i stručno vođenje vrhunskih profesionalnih gejmera i kreatora sadržaja. Bit će zanimljivih, interaktivnih treninga, video radionica i tutorijala, ali i mnogih drugih gejming sadržaja za usavršavanje igre svakog igrača. Kroz inicijativu će se prikazati najnoviji Samsung uređaji i gejming tehnologija.Odjeljak pod nazivom Obuka za usavršavanje gejmera na ovoj platformi će obuhvatiti preporuke, savjete i tajne kako uspješno savladati najbolje igrače igre Diablo Immortal® i kako se razvijati kao gejmer u igri World of Warcraft®. Ovaj odjeljak odnosi se na sve vrste igrača, od rekreativnih do profesionalnih te igre dostupne na mobilnim uređajima, računalima i konzolama.

“Program obuke za igrače pomoći će mnogim ljudima širom Europe da postanu najbolji u igrama te maksimalno uživaju u gejmingu. Radujemo se suradnji s fantastičnim predavačima i stvaraocima sadržaja, uključujući Randolpha. Također smo sretni zbog partnerstva s tvrtkom Activision Blizzard u okviru ove inicijative jer dijelimo zajedničku viziju osnaživanja nove generacije ambicioznih igrača. Inicijativa „Embrace your game“ pomoći će svima da se osjećaju kao dio svijeta igara i da donose informirane odluke o svojoj igračkoj tehnici. Time će igre postati još važniji dio europske kulture” rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga, Samsung Europa.

Što će se sve događati?

Profesionalni gejmeri i kreatori sadržaja koji će sudjelovati na Level Up uključuju:

  • QueenE: Vješta, zabavna stručnjakinja za Overwatch®2. Sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, ova švedska streamerica poznata je po svojim stručnim komentarima i pametnim gejming savjetima. Bila je generalna menadžerica švedskog tima na Svjetskom prvenstvu u Overwatchu 2018. i osvajačica brončane medalje ženske sekcije na IeSF Svjetskom prvenstvu u StarCraft® 2.
  • AnnacakeLIVE: Posvećena i popularna Twitch streamerica. Oduševljava gledatelje svojom sjajnom osobnošću i majstorskim igranjem Diablo®. Trenutno živi u Frankfurtu u Njemačkoj.
  • LittleMoTAC: Aktivna streamerica za Overwatch 2, glasna zagovornica raznolikosti i inkluzije, zalaže se za veću zastupljenost u gejmingu.
  • Rage Darling: Karizmatična kreatorica sadržaja za World of Warcraft s strašću, znanjem i inkluzivnim pristupom, pruža uživanje i pozitivno iskustvo igračima.

Više ne postoji jedna vrsta igrača

Za one koji traže najbolje monitore, telefone i druge uređaje kako bi maksimalno poboljšali svoju gejming opremu, hardverska sekcija Obuka za gejmere osigurat će svim vrstama igrača sve potrebno; od traženja najboljeg gejming televizora do izrade prilagođenog računala, mijenjanja grafičkih kartica ili otkrivanja najboljih SSD kartica. Prilagođena svim vrstama gejming sustava, bilo da se radi o računalu ili igranju putem konzole na vašem kauču, platforma će sadržavati relevantne informacije za svakoga.

Stručnjak za hardver je Alex Brooks iz TechFlowa. Alex je poznavatelj tehnologije, poznat po svojim pedantnim recenzijama i informativnim uputama. Ima više od 460 tisuća pratitelja na društvenim mrežama.

Obuka za gejmere dio je nove Samsung platforme „Embrace your game“ koja prepoznaje da više ne postoji jedna vrsta igrača i da se pojavljuje raznolika, dinamična zajednica. Samsung je razvio niz gejming uređaja koji omogućavaju svakom igraču da potpuno prilagodi opremu prema svojim potrebama i stilu, znajući da vrhunski proizvodi stvaraju nevjerojatna iskustva za gejmere.

Embrace your game“ proizvodi uključuju:

  • Odyssey OLED G9 monitor. Sadrži prvi na svijetu DQHD OLED 32:9 omjer zaslona. Neo Quantum Processor Pro za izvanredno detaljnu kvalitetu prikaza, koristeći AI za određivanje dijelova slike koje je potrebno poboljšati. Novi monitor također će sadržavati Samsung Gaming Hub, cloudaplikaciju koja eliminira potrebu za konzolama ili sporim preuzimanjima igara.
  • Galaxy S23 Ultra pametni telefon. Uključuje Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 čip, najbrži procesor na tržištu. Dostupno je čak 928,1 GB prostora za pohranu. Kapacitet baterije je do 25 sati za LTE i Wi-Fi reprodukciju.
  • 65” QN90C Neo QLED 4K HDR Smart TV. Tehnologija Quantum Matrix s Mini LED diodama za stvaranje nevjerojatno oštre slike. Neural Quantum procesor 4K koristi AI i 20 neuronskih mreža za optimizaciju zvuka, svjetline, boje i detalja.

Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/uk/game-portal/.

 

Pročitajte još...

Bora Purple: Nova boja Samsung proizvoda koja pomiče granice

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je novo izdanje Galaxy S22 flagship pametnog telefona u ljubičastoj nijansi koja će u Hrvatskoj biti dostupna od 10. kolovoza i...

Od danas možete biti vlasnik najpoželjnijeg mobitela na svijetu – Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra donosi dosad najinteligentniju kameru i inovativnu Nightography značajku za kreiranje spektakularnih noćnih fotografija i videozapisa. Čak i noć pretvara u dan!

Inovacije: Samsung prestavio čuda tehnike koja nadilaze sva naša očekivanja

Od preklopnih telefona, do televizora koji kada su isključeni postaju prava umjetnička remek-djela, kao i do perilice rublja koja svojim korisnicima osigurava da uz minimalno korištenje vremena, deterdženta i vode ostvare maksimalne učinke, Samsung je predstavio nove proizvode koji svakodnevnom životu daju drugu dimenziju

Korisnici Galaxy uređaja prikupili 10 milijuna dolara za UN Globalne ciljeve putem Samsung Global Goals aplikacije

Inicijativa Globalnih ciljeva uspostavljena je od strane Ujedinjenih naroda 2015. godine, a njihova zadaća je pružiti zajednički ambiciozni smjer za ravnopravniji, pravedniji i održiviji svijet do 2030. godine

Povezano

Pronašli smo uređaj koji nam pomaže da se nosimo sa svakodnevnim stresom!

I kad pomislim da držim sve konce u rukama i da dobro usklađujem svoje obveze, ishranu i fizičku aktivnost, udari me realnost i shvatim da zapravo i ne vodim toliko računa o zdravlju

U Hrvatsku su stigli novi iPhone 15 i Apple Watch Ultra 2

Ekskluzivan dizajn i nevjerojatne performanse definiraju najnoviju iPhone 15 seriju, postavljajući nove standarde u mobilnoj tehnologiji i donoseći korisnicima iskustvo koje će ih osvojiti elegancijom i funkcionalnošću

Rezultati istraživanja: 30 posto učenika u Hrvatskoj koristi internet više od četiri sata dnevno

Jedan posto srednjoškolaca zadovoljava kriterije ovisnosti o internetu, a 20 posto ih već manifestira probleme povezane s prekomjernim korištenjem interneta, što bi značilo zabrinjavajućih četiri učenika po razrednom opredjeljenju

Fashion Forward: Huawei je predstavio novu liniju nosivih uređaja

Ovim zaokretom Huawei otkriva ambiciju revolucioniranja industrije nosivih uređaja besprijekornim spajanjem vrhunske tehnologije, modernog dizajna i zdravstvenih značajki, fokusa usmjerenog na zadovoljstvo korisnika

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime