Subota, 23 ožujka, 2024

Probudite DJ-a u sebi uz Samsung Roadshow

U sklopu putujućeg Roadshow mobilnog paviljona, svi posjetitelji imat će priliku isprobati najnovije Samsung uređaje uz posebne promotivne cijene, ali i sudjelovati u brojnim zabavnim sadržajima i aktivacijama

Samsung Roadshow mobilni paviljon svoje putovanje počeo je u Umagu na Sea Star festivalu elektronske glazbe, a iduća postaja mu je Greencajt festival u Zagrebu gdje će se zadržati od 24. do 25. svibnja. Uz Umag i Zagreb, u naredna dva mjeseca ovaj mobilni paviljon posjetit će sveukupno šest hrvatskih gradova i neke od najpopularnijih događaja: Greencajt Festival, Zadar Burger Fest, Ultra Europe Festival te ponovno Umag, gdje će posjetiti ATP turnir. U sklopu putujućeg Roadshow mobilnog paviljona, svi posjetitelji imat će priliku isprobati najnovije Samsung uređaje uz posebne promotivne cijene, ali i sudjelovati u brojnim zabavnim sadržajima i aktivacijama.Samsung Studio 23 mobilni paviljon će iz prve ruke, na popularnim destinacija i događanjima, predstaviti široku ponudu Samsung Galaxy pametnih telefona, pametnih satova i bežične slušalice. Posjetitelji će tako moći vidjeti i isprobati neke od najnovijih Samsung pametnih telefona kao što su inovativna Galaxy S23 serija, pametni preklopni telefoni Galaxy Z Flip4 5G i Z Fold4 5G, pametni satovi iz Galaxy Watch5 serije te popularne Galaxy Buds2 Pro slušalice.

Probudite DJ-a u sebi!

Studio S23 mobilni paviljon ove je godine posvećen svim ljubiteljima glazbe i dobre zabave. U središtu paviljona se nalazi jedinstveni neonski DJ booth predviđen za nastupe brojnih izvođača, a ujedno predstavlja i savršeni ambijent za isprobati Nightography značajku nove Galaxy S23 serije pametnih telefona. Tako će posjetitelji, osim što će uživati u nastupima raznih izvođača, imati priliku i sami postati DJ, stati pred publiku i napraviti upečatljivu fotografiju ili video za društvene mreže kroz 200MP kameru Galaxy S23 Ultra pametnog telefona.

U sklopu dodatnih aktivnosti, posjetitelji će moći sudjelovati na raznim aktivacijama i prezentacijama, kao što je popularni Hammer game ili osvojiti mogućnost za Meet & Greet s izvođačima na Festivalima te uživati u stvaranju sadržaja.

Nakon Zagreba, Samsung Roadshow mobilni paviljon posjetit će Crikvenicu, Zadar, Biograd na Moru i Split te svoje putovanje Hrvatskom završiti ponovno u Umagu.

Posjetite Samsung Roadshow u vašem gradu i otkrijte najtraženije Samsung uređaje i popust do 30% na Galaxy Watch5 i dodatnu opremu. Prilikom kupovine Galaxy S23, Z Fold4 ili Z Flip4 na poklon dobivate Galaxy Watch5, a uz kupovinu Galaxy A34 ili A54 na poklon dobivate Galaxy Buds Live slušalice. Promocija traje od 19.5.2023. do 30.7.2023. ili do isteka zaliha.

Više o Samsung Roadshow mobilnom paviljonu i pogodnostima pogledajte na poveznici.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime