Ponedjeljak, 8 srpnja, 2024

Čestitamo: U Samsung Studiju 22 proglašeni pobjednici natječaja Inspired by You

Cilj projekta je bio inspirirati dizajnere i umjetnike u stvaranju novih modnih dodataka za Galaxy Z Flip4 preklopni pametni telefon, čime se pokazuje kako tehnologija i kreativnost mogu ići zajedno

Tvrtka Samsung Electronics Adriatic organizirala je dodjelu nagrada povodom „Inspired by You“ natječaja u kojem su sudjelovali brojni mladi kreativni talenti iz regije. Sudionici su u sklopu projekta dizajnirali modne dodatke za Galaxy Z Flip4 pametni telefon, nakon čega je stručni žiri proglasio pobjednike čija će rješenja biti proizvedena za lokalno tržište. Finalistima su na događaju dodijeljene nagrade i priznanja, a brojnim uzvanicima prikazana su i njihova originalna rješenja. Događaj je organiziran u Samsung Studiju 22, mjestu u samom srcu Zagreba na Trgu bana Josipa Jelačića gdje se posljednjih mjeseci kroz niz događanja spajaju umjetnost i tehnologija.Cilj projekta je bio inspirirati dizajnere i umjetnike u stvaranju novih modnih dodataka za Galaxy Z Flip4 preklopni pametni telefon, čime se pokazuje kako tehnologija i kreativnost mogu ići zajedno. Natjecanje je provedeno u Hrvatskoj i Srbiji, gdje su sudionici natječaja nakon početnih uputa predali svoja kreativna rješenja u obliku remena, vezica, ruksaka, torbica i maskica.

Processed with VSCO with a6 preset

Čestitamo pobjednicima

Pobjednički dizajn u Hrvatskoj osmislio je Ivan Jaklin, a radi se o modnom dodatku za istaknuto nošenje Galaxy Z Flip4 pametnog telefona na remenu, dok je pobjednički dizajn za Srbiju osvojila Ljubica Marković sa svojim originalnim prijedlogom remena i torbice za Galaxy Z Flip4.

„Iznimno sam sretan što sam izabran među finalistima ovog natječaja te što ću svoja rješenja vidjeti pretvorena u djelo. Želio sam pokazati kako danas tehnologija čini velik dio modnog izričaja, a Galaxy Z Flip4 pokazao se pravom inspiracijom radi svojeg preklopnog dizajna i dostupnih boja. Doista, želio sam svojim rješenjem omogućiti da ljudi svojim pametnim telefon izraze svoj stil i pokažu svijetu tko su“, izjavio je Ivan Jaklin, jedan od finalista projekta.

Processed with VSCO with a6 preset

Neprestano nastoje poticati mlade ljude

 Kreativna rješenja odabrana su prema kriterijima same originalnosti i promišljenosti koncepta, kao i njegove funkcionalnosti. Pobjednicima je čestitala Marijana Brdovnik, voditeljica Odjela za odnose s javnošću, Samsung Electronics Adriatic. 

„Samsung neprestano nastoji poticati mlade ljude na osobni razvoj i kreativno izražavanje. Drago nam je što ovakvim projektima možemo podržati neafirmirane dizajnere u razvoju njihovog kreativnog izričaja te ih motivirati da svoje kreativne ideje podijele sa svijetom. Pametni telefon Samsung Galaxy Z Flip4, koji je u središtu ovog projekta, prilagođen je modernom stilu života, a upravo takve su i ideje koje nam danas predstavljaju mladi kreativci. Veliki odaziv na natječaj „Inspired by You“ i odlični prijedlozi koje smo dobili pokazuju koliko je važno mladima pružiti priliku za stvaranje kako tehnoloških tako i modnih trendova“, rekla je Marijana Brdovnik.

Sam događaj ispratile su brojne poznate osobe iz javnog života.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime