Utorak, 26 ožujka, 2024

YOUniversity platforma studentima nudi brojne zanimljive aktivacije

U suradnji s odabranim fakultetima i alumni klubovima Samsung će odabranim studenticama i studentima ponuditi niz aktivacija osmišljenih samo za njih, koji će biti dostupni na platformi

Tvrtka Samsung Electronics donosi nastavak svoje platforme za studente YOUniversity, uz koju će i dalje imati priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput iskoristiti brojne sjajne pogodnosti. U suradnji s odabranim fakultetima i alumni klubovima Samsung će odabranim studenticama i studentima ponuditi niz aktivacija osmišljenih samo za njih, koji će biti dostupni na platformi. Studentice i studenti će imati besplatnu mogućnost testirati najnovije uređaje Galaxy S23 serije, Galaxy Z Flip4 i Watch5. Ova inovativna platforma okuplja preko 7000 registriranih korisnika.Samsung YOUniversity – unikatna platforma za studente

Aktivnosti platforme predstavljaju kombinaciju digitalnih i live aktivacija u kojima će studenti moći sudjelovati, imajući priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput osvojiti neke sjajne pogodnosti. Suradnja s odabranim sveučilištima uvest će program i pomoći mu da se proširi na širu studentsku populaciju te ostale kolege. U inicijativu su uključene obrazovne institucije iz Hrvatske, poput: ZŠEM Zagreb, PVZG i VelerRi Rijeka, Pazin, Poreč, FMTU. Uz obrazovne institucije, dio projekta su i brojne studentske i ostale organizacije kao što su: YOUNG LEADERS FORUM, LEAP Zagreb, TEDxZagreb, SC Zagreb & HUKI.

Try&Buy aktivacije

YOUniversity je inicijativa s pravom, mladenačkom atmosferom i mogućnostima, u kojima studenti mogu uživati u mnoštvu zabavnih i korisnih sadržaja, uz brojne pogodnosti. Među pogodnostima je i Try&Buy, nesvakidašnja mogućnost da prijavom na platformu i ostvarenjem uvjeta isprobaju Galaxy Z Flip4  pametni telefon, ali i uređaje iz nove Galaxy S23 serije koji uključuju i flagship model Galaxy S23, što će pružiti jedinstveno iskustvo korištenja i mogućnost da iz prve ruke osjete moć i potencijal ovih pametnih uređaja. Aktivacija  traje do 30.06.2023.

Osim toga, na YOUniversity platformi studenti će imati priliku i saznati sve o brojnim događajima koji ih očekuju u narednom periodu jer će YOUniversity nastaviti korisnicima pružati zanimljive i poučne načine da steknu nova iskustva, povežu se s kolegama i iskažu svoju kreativnost. Također, u Hrvatskoj će biti održana i tri Plug-In eventa, u Zagrebu, Rovinju i Opatiji.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime