Subota, 23 ožujka, 2024

INES HUSKIC/YNESS: Odlazak iz Hrvatske bio je zaista velika promjena!

Nakon nekoliko godina glazbenog urbanizma, borbi s vjetrenjačama, radio hostinga, Ines Huskić odlučila je napustiti Hrvatsku i otići živjeti u Nizozemsku. U novoj izdanju Mixer Room Podcasta Yness otvoreno priča ovogodišnjem glazbenom povratku te iskustvima života u inozemstvu

Ines Huskić se sjećaju svi površni pratitelji nacionalnih vokalnih karaoke TV showova kao lijepog lica s etiketom domaće J. Lo. Kad je zapjevala svoje soulish funk komade, izgledalo je kao da će Nina Badrić dobiti zrelu i opaku konkurenciju.Nakon izlaska iz Big Brothera, pod umjetničkim imenom Yness snimila je pjesmu “I Bet You Wonder”, nastalu u suradnji s brazilskim producentom Uncle Jackom. Tekst za pjesmu napisala je britanska pjevačica Kelli Leigh, koja surađuje s Duke Dumontom i Ferreckom Dawnom. Ništa manje nije bio zanimljiv ni spot za pjesmu, koji je sniman u Meksiku, a prati romansu dviju djevojaka.

No, nakon nekoliko godina glazbenog urbanizma, borbi s vjetrenjačama, radio hostinga, odlučila je napustiti Hrvatsku i fijuknuti u pečalbu – točnije u Nizozemsku. O ovogodišnjem glazbenom povratku, iskustvima života u inozemstvu, povratka na svoje Yness, koju smo uhvatili u rijetkim trenucima ljetnih tjedana i odmora, otvoreno priča u novoj emisiji Mixer Room Podcasta.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime