Srijeda, 24 srpnja, 2024

INTERVJU: Velimir Grgić: Teorije zavjera su također pandemija 21. stoljeća

O literarnom hit naslovu, novom dokumentarnom filmu 'Oklop na četiri rijeke', skorašnjim filmskim planovima s igranim filmom 'Divljaci', novim projektima i sustavu navodnjavanja kreativnosti i načina života u 21. stoljeću u Hrvatskoj u novom MIxer Room Podcastu Anđelo Jurkas razgovara s Velimirom Grgićem

Razgovor s Velimirom Grgićem, trenutačno najtraženijim publicistom Hrvatske i autorom čiji je naslov “Teorije zavjera 21. stoljeća” u rekordnom roku planuo u prvoj, a uskoro i drugoj tiraži, trebao je biti maratonski.
 
Naime, offline smo se dogovarali zapaliti u Italiju na jednu od projekcija njegova dokumentarnog filma “Riječki orao” redatelja Darija Lonjka i scenarista Velimira Grgića, no boleštine, više sile, obitelji i “teorija zavjera” ispriječile su se road tripu. Ideja je bila namjesto auto sheme onda isporučiti najdulji podcast u povijesti podcastova regije – sedmosatni intervju.
 
Teoretski i praktično ne bi bilo nikakva problema s minutažom i satnicom da u vrijeme razgovora nije već kreato MMA turnir u UFC-u, jedna od obostranih nam strasti. Stoga smo ostavili Guinessovu knjigu rekorda za neku drugu priliku i završili samo na dvosatnom razgovoru u sklopu kojega možete otkriti vrlo zanimljivih detalja iz rada i života ovog renesansnog producenta, scenarista, autora, pisaca, novinara i što znači radna etika u Hrvatskoj. 
 
U novom Mixer Room Podcastu razgovaramo o Velimirovom literarnom hit naslovu, novom dokumentarnom filmu “Oklop na četiri rijeke”, skorašnjim filmskim planovima s igranim filmom “Divljaci”, novim projektima i sustavu navodnjavanja kreativnosti i načina života u 21. stoljeću u Hrvatskoj…
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime