Četvrtak, 2 prosinca, 2021

Pronašli smo inovativne bočice, vrhunskog dizajna koje brinu o okolišu

Nova kolekcija boca Chilly's trijumf je u održivom dizajnu i proizvodima za višekratnu uporabu. Naime, misija brenda jest kreirati proizvode koji su u skladu s urbanom načinu života, imaju idealan balans jedinstvenog stila i nenadmašne funkcionalnosti, a istodobno stvaraju naviku svakodnevnog korištenja održivih proizvoda

Chilly’s , britanski brend sa sjedištem u Londonu, još od 2010. godine oduševljava kako svojom inovativnošću i dizajnom, tako i visokom razinom ekološke svijesti.  

Njihova je misija kreirati proizvode koji su u skladu s urbanom načinu života, imaju idealan balans jedinstvenog stila i nenadmašne funkcionalnosti, a istodobno stvaraju naviku svakodnevnog korištenja održivih proizvoda.

Brend surađuje s mnogim renomiranim dizajnerima i umjetnicima (Chilly’s Artist Series) kao što je Emma Bridgewater, koja u svijetu keramike već uživa kultni status, ali i talentirani mladi umjetnici kao što su Agathe Singer, Daren Thomas Magee, Amber Vittoria, Jacqueline Colley, Mark Conlan

Nova kolekcija boca Serija 2

Uz Originals kolekciju, koja je već osvojila svijet, sada nas očekuje i novak olekcija boca Serija 2, kao trijumf u održivom dizajnu i proizvodima za višekratnu uporabu. Grlo boce je mekano na dodir i antimikrobno te omogućuje ugodno iskustvo ispijanja napitka, dok je prilagodljiva ručka za prijenos idealna za ispijanje napitaka kada smo vani i u žurbi, a gumena baza boce dokazuje da su mali detalji itekako važni za potpuni užitak pijenja.

Chilly’s  misli i na one kojima je dan bez šalice kave nezamisliv pa su za njih osmislili  termosice za kavu koje su dizajnirane s najvećom pažnjom na detalje. Naime, tehnologija s dvojnom stijenom termosice štiti vaše ruke od vrućine, a rotirajući mehanizam za zatvaranje omogućuje sigurno ispijanje vašeg omiljenog napitka.

Dizajn boca i termosica Serije 2 osmislio je dizajner James Wood, upotrebljavajući  naprednu tehnologiju 3D printanja za ostvarivanje superiornog, neprekinutog dizajna na svim bocama. Boce su zato potpuno detaljno i precizno dizajnirane, bez nepotrebnih linija te s intenzivnim bojama, zadovoljavajućim teksturama i jedinstvenim završnim dodirom.

Vakumska izolacija s dvojnom stjenkom omogućuje tekućini da ostane hladna do 24 sata, topla do 12 sati, bez kondenzacije.  Visokokvalitetni 304 nehrđajući čelik bez BPA, održava okus i svježinu, a navojni hermetički nepropustan zatvarač onemogućuje izlijevanje napitaka.

Omiljene Chilly’s proizvode možete pronaći na prodajnim mjestima Hoću knjigu, Male stvari, Planetopija, Menart, Kibuba i Protea sport te na Lafaboo webshopu,  a u Broomu 44, najnovijoj gastro lokaciji u Zagrebu, isprobali su ih glumica i spisateljica Jelena Veljača, glazbenica i voditeljica Ida Prester, gastro blogerica Zrinka Zekulić, a fitness trener Ante Burazin otkrio nam je da su mu Chilly’s posude i boce idealne za zdrav zalogaj u stankama između vježbanja s klijentima u teretani.

Ante Burazin
Ante Burazin i Veronika Svob
Ida Prester (2)
Anita Radovcic
Dina Doncevic
Chilly's team
Ida Prester i Jelena Veljaca (2)
image00016
image3
image00017
image00015
image4
image00018
image00020
image00019
image00023
image00025
image00021
image00026
ND4_2330
image00027
Veronika Svob
image00028
ND4_2347
Zora Bjelousov
Zrinka Zekulic (2)
Ante Burazin Ante Burazin i Veronika Svob Ida Prester (2) Anita Radovcic Dina Doncevic Chilly's team Ida Prester i Jelena Veljaca (2) image00016 image3 image00017 image00015 image4 image00018 image00020 image00019 image00023 image00025 image00021 image00026 ND4_2330 image00027 Veronika Svob image00028 ND4_2347 Zora Bjelousov Zrinka Zekulic (2)

Pročitajte još...

Chez Darling: Galette Bretonne ili francuski doručak kakav još niste probali

Složena u kvadrat, tako da su obli dijelovi podvijeni, tamna, predivna palačinka koja je punjena ementalerom i šunkom, a na vrhu jaje na oko... Lagano popaprena, svakako malo i posoljena, a sa strane malo neke salatice-sad bih ju nazvala mišancom. Pečeno na putru, ofc. Ekstaza...

Darovi koji će oduševiti svakog kuhara – i profesionalca i amatera

Na vrhu top liste najpoželjnijih darova za kuhare najčešće se nalaze noževi, uz noževe idu i daske za rezanje, pa primjerice digitalni termometri… Ali i rukavice koje sprječavaju porezotine ili sapuni od nehrđajućeg čelika.

David Skoko i Bruno Vokal otkrivaju zašto ne znaju kuhati bez – češnjaka

Ne samo da češnjak koriste u svježem obliku, nego i fermentirani crni češnjak, kiseljene stapke od cvijeta češnjaka, ponekad naprave i neku kremu od konfitiranog češnjaka ili češnjaka kuhanog na pari, čips od češnjaka a njime čak i plaše - vampire

Dolce vita: najbolji recepti za paštu s malo masnoće – za prste polizati!

Po vrućinama nikome se baš ne da predugo kuhati, niti jesti pretešku hranu s puno masnoće. Stoga vam donosimo četiri recepta za super brza, preukusna jela od tjestenine s jako malo masnoće

Povezano

Zaboravite na zlato i umjetnička djela: Hit su investicije u – obnovu zemlje!

Britanski napori o obnovi dobili su korporativni zaokret jer zelene investicijske tvrtke nastoje generirati dugoročnu vrijednost kapitala za svoje ulagače - kroz programe ponovnog obnavljanja zemlje i stvaranja novih radnih mjesta

Znanstvenici u Južnoj Koreji ‘izumili’ obnovljivu energiju iz – urina!

Južnokorejski znanstvenici predvode revoluciju u gorivnim člancima koji generiraju 'čistu' energiju i pročišćavaju otpadne vode

Nizozemski studenti izradili genijalan pop-up kombi na solarni pogon!

Vozilo generira dovoljno sunčeve energije za vožnju, tuširanje, gledanje televizije, punjenje prijenosnog računala i kuhanje kave. Studenti su uspjeli projektirati i izgraditi mobilnu kućicu u samo godinu dana, a nedavno su završili svoje testno putovanje iz Eindhovena do juga Španjolske

Inicijativa na četiri kontinenta: Promijenimo prehranu, a ne klimu!

Jeste li znali da uklanjanjem mesa, mlijeka i jaja iz prehrane možemo smanjiti naš ugljični otisak čak 73% ili da štedimo više vode ako pojedemo pola kilograma govedine manje, nego da se cijelu godinu ne tuširamo?

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime