Ponedjeljak, 4 ožujka, 2024

Adventski kalendari sa seks igračkama će učiniti vaš Božić zabavnim

Opskrbljeni vibrirajućim užicima kao i nizom dodataka od lubrikanata do dodataka za vezivanje i igara, neće biti nijedne tihe noći u vašoj prazničnoj sezoni kada budete odbrojavali dane do Božića

Od kalendara za njegu kože do savršeno spojenih ginova i tonika, ne nedostaje adventskih kalendara odobrenih za odrasle koji odbrojavanje do Božića čine još radosnijim. Međutim, niti jedan neće potaknuti vaš blagdanski duh kao adventski kalendar za seksualne igračke. Bilo da želite proširiti svoju kolekciju ili idete po prvi put u svijet povećanog užitka, adventski kalendar sa seksualnim igračkama odgovara svim razinama stručnosti, samostalnoj igri i igri u paru.Opskrbljeni vibrirajućim užicima kao i nizom dodataka od lubrikanata do dodataka za vezivanje i igara, neće biti nijedne tihe noći u vašoj prazničnoj sezoni kada budete odbrojavali dane do Božića.

Lovehoney X Womanizer Couple’s Sex Toy Advent Calendar

Ovaj kalendar sadrži 24 igračaka i dodataka usmjerenih na penis i vulvu – čiji je junak Womanizer Liberty.

Lovehoney X Womanizer 12 Days of Play Sex Toy Advent Calendar

Dizajniran za vlasnike vulve za solo i igru ​​u paru, ovaj kalendar sadrži sisaljke za bradavice, klitoralne vibratore i analne igračke.

Fifty Shades of Grey Pleasure Overload 10 Days of Play gift set

Ako su vam suzdržanost i osjetilna igra oduvijek zagolicavali maštu, ovaj kalendar s 10 različitih igračaka i dodataka iz asortimana Love Honey Fifty Shades omogućit će vam da se osjećate kao da glumite u filmu.

Blowmotion 12 Days of Play Sex Toy Advent Calendar

Dizajniran za vlasnike penisa za solo i igru ​​u paru, ovaj kalendar sadrži 12 vibrirajućih igračaka i dodataka, od kojih je glavni vibrirajući muški masturbator Blowmotion.

 

 

12 Nights of Indulgence Gift Set

Vrhunsko uživanje u brizi o sebi i ljubavi prema sebi, ovaj 12-dnevni kalendar Ann Summers sadrži niz igračaka kao i luksuzne stvari poput svilene maske za oči, soli za kupanje i lubrikanta.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime