Utorak, 2 travnja, 2024

Najveći centar za tajlandsku masažu u Hrvatskoj otvorio svoja vrata u Zagrebu

Ponuda Thai Centra Mali obuhvaća različite vrste tajlandskih masaža, uključujući i tretmane za parove

U srcu Zagreba, na Trgu Petra Preradovića, otvoren je Thai Centar Mali – najveći i najnapredniji centar za tajlandsku masažu u gradu. Nakon izuzetno uspješnih sedam godina poslovanja na području Rijeke, vlasnici koji duboko vjeruju u transformacijsku snagu tradicionalnih tajlandskih wellness tehnika, odlučili su svoju filozofiju konačno proširiti na Zagrepčane i Zagrepčanke.S bogatstvom znanja o holističkom wellnessu koje se prenosi kroz generacije, posvećeni smo pružanju personaliziranih tretmana prilagođenih potrebama svakog klijenta. Dugogodišnji terapeuti Thai Centra Mali, koji dolaze iz Tajlanda, stručno izvode ove tretmane s ljubavlju i predanošću. Njihov tim sada broji čak 12 certificiranih terapeuta. 

Prostor potpuno podređen uživanju 

Od sredine 2023. godine, vlasnici Thai Centra Mali posvetili su se intenzivnom radu na projektu. Njihova potraga za idealnom lokacijom i pažljivo uređenje interijera rezultirali su stvaranjem pravog utočišta mira. Svaki detalj je pomno osmišljen kako bi osigurao potpunu privatnost i pružio našim klijentima mjesto za potpuno opuštanje i bijeg od užurbanog ritma današnjeg života.

U skladu s tim, dizajn interijera Thai Centra Mali, kao i odabir namještaja, boja i wellness ponude, temeljito su promišljeni. Svi komadi namještaja, ukrasi i detalji pažljivo su odabrani i nabavljeni izravno s Tajlanda, ističući se kao ručni radovi vrijednih tajlandskih obrtnika. Na preko 340 kvadratnih metara prostora, smješteno je devet prostranih soba za masažu, opremljenih tuševima, individualnom ventilacijom, klimatizacijom te mogućnošću prilagodbe glazbe i osvjetljenja prema preferencijama klijenata.

 

Svi kozmetički proizvodi korišteni u tretmanima prirodni su i uvezeni iz Tajlanda, čime se cijela atmosfera zaokružuje, nudeći klijentima autentično iskustvo Tajlanda u samom srcu Zagreba.

Tajlandska masaža donosi brojne dobrobiti, uključujući poboljšanu cirkulaciju, olakšanje napetosti mišića i bolova, povećanu fleksibilnost i raspon pokreta, ublažavanje glavobolje te opuštanje tijela i uma. Ponuda Thai Centra Mali obuhvaća različite vrste tajlandskih masaža, uključujući i tretmane za parove.

Foto: John Pavlish

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime