Petak, 19 srpnja, 2024

Novo lice Thai Centra Thalea: Omiljena tajlandska oaza u Zagrebu u novom ruhu

Thai Centar Thalea nudi šest privatnih soba za masažu, opremljenih i tuševima kako bi klijentima osigurao opuštenu i intimnu atmosferu

Thai Centar Thalea, ugledno ime na zagrebačkoj sceni poznato po vrhunskim tajlandskim masažama, doživio je preobrazbu krajem prošle godine te ove godine slavi svoj 14. rođendan. Smješten na 170 m2 prostora, Thai Centar Thalea nudi šest privatnih soba za masažu, opremljenih i tuševima kako bi klijentima osigurao opuštenu i intimnu atmosferu.Kao drugi najstariji centar za tajlandske masaže u Zagrebu, ovo mjesto se ponosi  tradicijom dugom 14 godina. Ističe se po broju certificiranih terapeutkinja, njih čak deset, koje su visoko obrazovane za izvođenje različitih vrsta tajlandskih masaža. Sve terapeutkinje su završile obrazovanje u uglednim školama na Tajlandu te stekle potrebne diplome. Njihova stručnost i vještine samo su neki od razloga zbog kojih klijenti iznova dolaze, već nakon prvog posjeta rezervirajući sljedeći termin.

Individualni pristup svakom posjetitelju garancija su vašeg užitka 

Uvijek se trudimo svojim klijentima pružiti najveću razinu udobnosti, individualnog pristupa, ali i privatnosti. Trudimo se nadmašiti sami sebe i konstantno ulagati, kako u uređenje prostora, tako i u pronalazak najboljih terapeutkinja. Prostor smo preuredili kako bi svima dočarali srž Tajlanda i pružili mjesto u kojemu se svi mogu opustiti od užurbanog načina života‘ – istaknuli su iz salona te dodali kako su sav novi namještaj uvezli direktno s Tajlanda. Velika pažnja pridana je svakom detalju pa sada odlazak na Tajland može biti i odlazak do centra Zagreba, točnije Bogovićeve ulice i Thai Centra Thalea.

Massage with herbal balls. Luxury spa treatment

Thai Centar Thalea svojim klijentima nudi širok raspon drevnih masaža i različitih tehnika prilagođenih individualnim potrebama. Od tradicionalne tajlandske masaže izvedene na strunjači, preko masaža s uljima, vrućim kamenjem ili biljem, pa sve do prenatelne masaže ili masaže za parove, njihova glavna svrha je pružiti vrhunsku uslugu svojim klijentima. Thai Centar Thalea je sinonim za uspješno poslovanje, što potvrđuje dugogodišnje iskustvo, zadovoljstvo više od 15 000 klijenata te vodeća pozicija na Trip Advisoru, na koju su izuzetno ponosni. U Thai Centru Thalea očekuje vas autentično tajlandsko iskustvo, obilje tradicije i opuštajuće masaže, a kompletnu ponudu možete pronaći na njihovoj internetskoj stranici.

Fotografije: Press 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime