Petak, 22 ožujka, 2024

Tehnologije koje ne mogu dosaditi: Seksi igračke i dodaci za isprobavanje 

Ako ste zaglibili u kolotečini u vezi ili braku i želite promjeniti stvari u spavaćoj sobi (ili van nje, naravno) razmislite o tehnologijama koje mogu dodatno uzburkati strasti? Igračke za odrasle mogu pružiti zadovoljstvo i vama i partneru te vaš sljedeći orgazam dovesti na - novu razinu!

Dame Eva II Hands-free vibrator za klitoris

Činjenica je da 75% žena treba više od obićne penetracije kako bi postigla orgazam, a upravo to čini ovu igračku zanimljivom za isprobavanje. Eva ostaje na mjestu sa fleksibilnim krilima koja se uvlače ispod usana i stvaraju vibracije kako bi pružile stimulaciju klitorisa, čak i tijekom prodiranja. Evu možete koristiti i bez ruku. Fifty Shades Darker Oh My Rechargeable Rabbit Vibrator

Igračka dvostrukog djelovanja istodobno može omogućiti prodiranje i stimulaciju klitorisa, a njezine su mogućnosti – bezbrojne. Manje zastrašujući od ostalih igračaka koje podsjećaju na zečje uši, ovaj diskretni vibrator ima vrh za ciljanje G točke i ‘dva uha’ koja vibriraju zajedno s unutarnjim vibracijama. 

Le Wand masažni štapić

Ako ste novak(inja) u upoznavanju vibracijskog štapića, ovaj model je izvrstan za početak. Sa fleksibilnom glavom za lako usmjeravanje i preciznu vanjsku stimulaciju, savršen je izbor za one manje zainteresirane za umetanje igračaka. Ne samo da pruža snažne orgazme, već se može koristiti i kao masažer tijela, ako se ne sprijateljite ‘tamo dolje’. 

Vibrator na daljinski upravljač We-Vibe X Lovehoney

Prikladno se smještajući između vas i vaše druge polovice tijekom seksa, pružit će intenzivne vibracije bez ruku. Pametni bežični daljinski upravljač omogućuje vam prebacivanje između 10 različitih brzina i načina, a igračka je i vodootporna, što je čini sigurnom za upotrebu pod tušem ili kadom. 

Tracey Cox Supersex snažni G-spot vibrator

Ono što ovu igračku izdvaja jest mogućnost nježnog dodira (sve to zahvaljujući baršunasto glatkom silikonu), koji je osmišljen kako bi prodor učinio ugodnim. Upotrijebite jedan gumb za otkrivanje tri brzine i sedam načina vibracija, a USB je punjiv, tako da nema potrebe brinuti se zbog ispražnjenih baterija. 

Klitoralni stimulator Womanizer Starlet

Novo u svijetu stimulatora klitorisa? Womanizerova kultna igračka je ona koja ostaje na radaru. Koristeći usisavanje, a ne vibracije, okružuje i stimulira klitoris bez izravnog kontakta. Ima četiri razine intenziteta i može se koristiti tijekom seksa zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime