Subota, 23 ožujka, 2024

Waterproof: omiljene seksi igračke sigurno se koriste i ispod vode

Ljetne 'radosti' traju cijelu godinu: hot bestselleri stižu u poboljšanim verzijama pa ih od sada možete bezbrižno koristiti i pod tušem

Sigurno ste se odmah zapitali: Kako elektronički uređaj može biti vodootporan kada ima izložen priključak za punjenje? E pa, Lelo, vodeći svjetski proizvođač seksi igračaka ima spreman odgovor.Naime, svi njihovi poboljšani proizvodi imaju vakuumski zatvorene otvore za punjenje, pa je komora u kojoj se nalazi njihova utičnica tijekom punjenja potpuno zaštićena a uz to štiti bateriju, sklopove, procesor i motor unutar igračke. To znači da od sada možete bezbrižno uživati u omiljenim igračkama, bilo da je ‘fan’ Sonija, Soraye, Huga ili pak masažera za parove. 😉

Ako ste još uvijek sumnjičavi, napominjemo kako su svi proizvoda doista i testirani ne samo na vodootpornost, nego i na ostale ‘sposobnosti’ proizvoda dok su pod vodom; vrijeme rada, razinu glasnoće, dubinu, temperaturu itd. Nepotrebno je spomenuti da su proizvodi prošli testiranja s odličnim rezultatima ili ipak…?

Sumnjičavi ste i dalje? Razmišljate što će vam uopće takve igračke pod tušem? Onda definitivno niste znatiželjna osoba i spremna na promjene. Oslobađanje od ograničenja klasične masturbacije može vam otvoriti nove perspektive i otkriti drugačije senzacije. Primjerice, pod tušem možete istražiti stajaće položaje koji koriste benefite gravitacije i pomažu vam pri postizanju većeg protoka i intenziteta krvi u genitalije ta tako povećavaju snagu orgazma! Također, možete eksperimentirati s dodavanjem senzacija poput temperature vode u kadi ili sve začiniti skliskim i seksi pranjem tijela.

Ne zaboravite pri tome i na lubrikante – tijekom podvodne igre voda može napraviti i kontra efekt. Kako dečki ne bi ostali ‘zakinuti’ tu su i masažeri prostate i prstenovi za penis – tako da i oni imaju priliku ‘zaronit’ u podvodne užitke!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime