Srijeda, 17 srpnja, 2024

Tjedni horoskop: Bik voli intimu, a Strijelac je na detoksikaciji

Ovaj tjedan svi pronalazimo ono što tražimo, stoga maksimalno iskoristite ovu energiju i proširite svoj um i krug prijateljstva te tražite samo ono najbolje u ljudima. Donosimo tjedni horoskop za sve znakove zodijaka

Zagrlite posljednje dane intimnog Škorpiona prije nego što započnete sezonu sunčanih Strijelaca. S načinom razmišljanja ‘samo dobre vibracije’, ovaj znak pozitivnosti traži dobru vijest i lijepe stvari u svakoj situaciji. Nazovite ih oportunistima zodijaka, ali uz vatru širi i ljubav kako bi svih pomirila i spojila. Ovaj tjedan svi pronalazimo ono što tražimo, stoga maksimalno iskoristite ovu energiju i proširite svoj um i krug prijateljstva te tražite samo ono najbolje u ljudima. Donosimo tjedni horoskop za sve znakove zodijaka.Ovan

Proširenje vašeg uma i horizonta odražava se na vaš osjećaj sebe, identiteta i usmjerenja. Zato se oboružajte s malo vjere i dajte sebe u cijelosti. Ovo je izvrsno vrijeme za promoviranje, dodavanje sadržaja ili raspravu o nečemu u što vjerujete. Učenje, putovanje, podučavanje ili dijeljenje svoje strasti također je na važno za ovo razdoblje. Mars, žestoki ratnički planet volje i želje, prati Sunce kroz ovaj znak i sektor vašeg solarnog horoskopa, stoga poduzmite akcije, budite izravni i budite promjena koju želite vidjeti u svijetu. 

Bik

Intimnost i privatni aspekti odnosa su osvijetljeni dok Sunce pojačava svjetlo u ovoj sferi.  Ratni Mars, poput heroine križarskih ratova, također je tu, stoga nježno gazite s tuđim i svojima ranjivostima. Tamo gdje se anđeli boje kročiti, možda ćete nesvjesno postaviti nekoliko zamki, pa razmislite o ‘Idemo li stvarno tamo’ i ‘Želim li uopće?’ I znajte razliku između onoga što bi mogla biti vaša borba i onoga što zapravo nije. Dolazi težak mjesec jer stvari postaju malo ozbiljnije i dublje sa vašim partnerom, suradnikom ili drugim bliksim osobama.

Blizanci

Dok sunce ide u vaš suprotni znak, osvjetljavajući vašu sferu odnosa jedan-na-jedan, ovaj tjedan se fokusirajte na vama važne ljude. Bilo da je to partner, prijatekj ili suradnik. Pronađite svoju suprotnost i pogledajte se u ogledalo kroz ljude u svom životu. Što vam oni odražavaju i kako vidite sebe u njima? Ako to zvuči zbunjujuće, ovaj dio godine pomalo je poput dvorane ogledala i nitko nije bolje opremljen za rješavanje njezinih zagonetki od vas. Postavljajte pitanja, vodite razgovore, rješavajte zagonetke i uživajte u avanturi upoznavanja nekoga. Budite raspoloženi i oslobodite dodatnu energiju tako što ćete ostati aktivni zajedno.

Rak

Fokusirajte se na posao i dobrobiti razvoja, a za ravnotežu ostanite aktivni, pomiješajte stvari i pokrenite svoje tijelo i um. Iskušavate li nove stvari, krećete li u male avanture ili barem dodajete različite rute svojim uobičajenim odredištima? Vaš je znak poznat po tome što ostaje u svojoj zoni udobnosti, pa je ovo vaš mjesec za izazov. Obnavljanje znanja za posao moglo bi biti korisno, možda i vrijeme da unesete malo više neovisnosti i razmislite o predstavljanju svog rada ako bude vremena. Nemojte se skrivati u svojoj ljusci ovaj mjesec; izađite van; volimo ono što imate za podijeliti!

Lav

Dok sunce u srijedu ulazi u sestrinski vatreni znak Strijelac, osvjetljava vašu sferu dokolice, ljubavi i romantike. Planirajte svoje aktivnosti i organizirajte svoju plesnu kartu; ovaj mjesec se vrti oko zabave i potpirivanja vaše vatre strasti. Ako imate talent ili kreativnu crtu oko koje ste strastveni, ovo je vaše vrijeme da se time bavite. Razmislite o društvenim igrama, stvorite vlastite, napišite svoju životnu priču ili proširite svoj teritorij znanja. Ne čekajte da netko drugi smisli sve pametne ideje; preuzmite vodstvo i zaustavite se samo na svojoj viziji.

Djevica

Trenutno s estvara napetost prema vašem znaku. Pomislite na napetost koju stvara povlačenje tetive luka; ovo razdoblje je takvo. Naizgled slijepa pozitivnost i vjera ovog znaka u suprotnosti su s vašim praktičnim pristupom, stoga iskoristite ovaj mjesec kao potragu za vizijom i usudite se sanjati velike snove. Kasnije se uvijek možete vratiti na nešto realnije. Budući da planet energije također nameće strijelčeve ideale svima nama, odaberite projekt oko kuće s kojim ćete se boriti. Potisak energije iz ove napete pozicije je ono što vam je potrebno da izvedete hat trick ili nešto jednako impresivno. Prilagodba je vaša supermoć, stoga prihvatite taj korak vjere; samo prvo izmjeri!

Vaga

Nadolazeća sezona savršena je za vaš znak koji voli ljude jer stižu pozivnice, a vaš kalendar bilježi dodatne angažmane. Ako postoji kratki tečaj koji ste željeli završiti prije kraja godine, rezervirajte ga sada. Isto vrijedi i za poučavanje o vašim vještinama ili interesima ili za čitanje knjiga na popisu koje morate pročitati (ili napisati). Kratka putovanja su vam omiljena, pa kad možete, izađite i izložite svoj um novim mjestima, idejama i razgovorima. Čak i ako je to samo dio grada u kojem nikada niste bili, potaknut ćete svoj um i ideje promjenom krajolika.

Škorpion

Iskoristite zadnjih nekoliko dana svoje sezone za čišćenje, čišćenje, detoksikaciju ili orezivanje dok sunce u srijedu prelazi u Strijelca, znak koji slijedi vaš. Ovo je izvrsna prilika za razmišljanje o mjesecu i zapažanje prirodnog okoliša i kako ono utječe na teme utkane u naše razumijevanje vašeg znaka. Ideja povlačenja energije prema unutra kao što to čini priroda je razlog zašto se Škorpion smatra znakom smrti i transformacije. Sa Strijelcem, vitalna snaga je uvučena, s posljednjim lišćem koje pada s drveća u pripremi za neplodnu zimu. Ovo je izvrsno vrijeme da provjerite svoje resurse i financije jer Sunce i ratnički Mars donose energiju ovom sektoru. Razmišljajte široko i razmislite o tome gdje biste mogli biti spremni unijeti taj filozofski ratnički duh u način na koji zarađujete svoj prihod, ulažete i djelujete u skladu sa svojim vrijednostima u tom procesu.

Strijelac

Sretan rođendan, a.k.a. ‘Solarni povratak’, Strijelac. Sunce obasjava vaš znak od srijede, osvjetljavajući teme koje su vam drage. Dakle, što točno tražite? Što više slojeva skinete, to finije možete pogoditi svoju metu, bolje ćete ciljati i veća je vjerojatnost da ćete pogoditi cilj! Ovo je vaše vrijeme da izglancate svog unutarnjeg profesora-filozofa, krenete u avanture koje povezuju tijelo, um i duh i potpirujete svoju vatru žudnjom za putovanjem. Tražite nadahnuće, tražite inspirativne učitelje i podučavajte i propovijedajte kako biste podijelili svoje znanje.

Jarac

Od sredine tjedna, vrijeme je da se malo opustite i probavite posljednjih nekoliko mjeseci iskustva. Ovo je sjajno vrijeme da se pridružite tečaju meditacije ili pronađete aplikaciju koja vam odgovara. Držite se toga sljedećih mjesec dana i vidite gdje ćete stići; to bi vam moglo povećati unutarnji mir ili barem biti korak u pravom smjeru. Trenutačno, pozitivni način razmišljanja i afirmacije mogli bi vas dovesti bilo gdje, stoga odbacite sumnju i osmislite neke dobre ideje koje će vas ostaviti u pozitivnom raspoloženju još dugo vremena. Nema štete od eksperimentiranja, zar ne?!

Vodenjak

Budući da ste najdruštveniji znak zodijaka kada niste u svojoj pustinjačkoj eri, bit će vam drago znati da luckasta sezona službeno počinje u srijedu. Neka pozivnice stižu, odgovorite i pošaljite svoje! Avantura je naziv ove igre, a vašoj duši odgovara da se družite sa širokim spektrom ljudi. Sljedeći mjesec jedno je od najboljih vremena da maksimalno iskoristite stanjivanje društvenih velova. Zakoračite u svjetove, način razmišljanja i iskustva različita od vaših, i otići ćete obogaćeni na mnogo načina.

Riba

Ovo je mjesec javne karijere za vaš znak, Ribe. Pozitivno razmišljanje je sve, stoga promovirajte i dijelite, privucite pozornost na ono što vam je važno. Gdje biste mogli pronaći više slobode ili neovisnosti u svom pozivu ili dodati element vatre svojim vodenim dubinama kako biste iskoristili snagu pokretanja promjena? Birajte opcije koje vas čine poletnima, sretnima i blaženima i zanemarite one loše koje vas spuštaju.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime