Četvrtak, 21 ožujka, 2024

5 mjesta idealnih za prvi spoj u Zagrebu

Svatko od nas ima različitu ideju o tome kako bi prvi sastanak trebao izgledati pa bi izbor savršene lokacije mogao predstavljati problem

Prvi spoj često je stresan događaj. Od izbora odjeće i truda da sve prođe u idealnom tonu kako bi ostavili što bolji dojam do izbora savršene lokacije. Svatko od nas ima različitu ideju o tome kako bi prvi sastanak trebao izgledati pa bi izbor savršene lokacije mogao predstavljati problem. Kako bi vam olakšali, predstavljamo vam pet mjesta u Zagrebu na kojima možete uživati u prvom zajedničkom druženju. 1/ Botaničar

Botaničar je bar na Marulićevom trgu, udaljen nekoliko minuta hoda od Botaničkog vrta. Kreativan ambijent zapravo spaja kafić i umjetničku galeriju, a mirno okruženje pridodaje atmosferi Botaničara.  

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Botaničar (@bar_botanicar)

2/ Franko’s Pizza & Bar

Za one koji na prvi sastanak žele otići na večeru, idealan izbor je Franko’s – jer tko ne voli pizzu? U Franko’su se mogu pojesti uvijek dobri klasici, a u ponudi su i druge, zanimljivije opcije. Lista pića uključuje sjajna vina, pivo i koktele. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Franko’s Pizza & Bar 🍕🥂 (@frankos_pizzabar)

3/ Mr. Fogg

U zagrebačkoj Martićevoj ulici sakrio se prvi hrvatski bar uređen u steampunk stilu. Mr. Fogg je ime dobio po glavnom liku romanaJulesa Vernea “Put oko svijeta u 80 dana”, a uređenje interijera inspirirano je podžanrom znanstvene fantastike. Ponuda Mr Fogga obuhvaća pića iz različitih dijelova svijeta, a najpoznatiji je po svojim koktelima. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Mr. Fogg (@bar_mr.fogg)

4/ Café  U Dvorištu

Café u Dvorištu smjestio se u jednom od zagrebačkih dvorišta u blizini Botaničkog vrta. Terasa u Žeravićevoj 7 tijekom toplijih mjeseci idealno je mjesto za bijeg od buke glavne ceste. U Dvorištu je među kavoljupcima poznat kao mjesto gdje se može popiti jedna od najboljih kava u Zagrebu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli u Dvoristu Zagreb (@udvoristuzagreb)

5/ Grif Bar

Grif Bar u Savskoj 160 dnevna je varijanta popularnog kluba Vintage Industrial, a svojim interijerom koji podsjeća na dnevni boravak svjetskog putnika. U Grifu ćete se vrlo lako opustiti i zabaviti. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Grif Bar Zagreb (@grifbarzagreb)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime