Srijeda, 5 lipnja, 2024

Idete na put i nemate gdje ostaviti psa? Pronašli smo najbolje hotele za pse u Zagrebu!

Od luksuznih smještaja gdje vaši dlakavci imaju privatne sobe sa TV-om, odmaraju na foteljama, imaju svakodnevne treninge na otvorenom, salone za uljepšavanje i sve to uz pratnju stručnog tima koji vam redovito šalje fotografije, da točno tako

Krenuli ste planirati godišnji odmor ili putujete za vikend i nemate kome ostaviti svog dlakavog ljubimca, razmišljate li o hotelima za kućne ljubimce? Od luksuznih smještaja gdje vaši dlakavci imaju privatne sobe sa TV-om, odmaraju na foteljama, imaju svakodnevne treninge na otvorenom, salone za uljepšavanje i sve to uz pratnju stručnog tima koji vam redovito šalje fotografije, da točno tako.Ako niste sigurni koji od hotela u Zagrebu bi bio izbor za vas i vašeg mezimca, napravili smo popis smještaja koji će vam pomoći u odluci. Samo upozoravamo da rezervacije obavite na vrijeme, jer su ova mjesta poprilično popularna, pa možda nećete uloviti mjesto na vrijeme. 

1/ Veliki i mali

Hotel za pse na Zagrebačkom Velesajmu psima nudi sobe za odmor, dnevni boravak za igru, treninge i školice te ograđeno dvorište veličine 300 četvornih metara. Osim čuvanja i smještaja pasa, pružaju i usluge savjetovanja s trenerima i razne edukativne programe o psima, njihovoj naravi i suživotu s ljudima.

 

2/ Happy Dog Hotel

Ljubav prema psima ova je obitelj pretvorila u posao, najbitnija im je sigurnost i sreća vaših ljubimaca. Hotel ima osam prostranih pansiona sa udobnim krevetićima, sve su prostorije grijane i klimatizirane. Vani se nalazi veliko ograđeno dvorište koje nudi dovoljno prostora kako bi vaš ljubimac imao mjesta za igru ​​i uživanje. 

 

3/ Pet House Dugave

Ovaj hotel je smješten u obiteljskoj autohtonoj drvenoj kuća s velikim dvorištem (900m2), na samo 10 minuta od centra Zagreba. Smještaj se sastoji od unutrašnjeg i vanjskog dijela. U svakom od sedam vanjskih boxova veličine 7.5- 10 m2 nalazi se i kućica odgovarajuće veličine ovisno o veličini psa. Svaka kućica ima vlastito grijanje, u hladnom periodu godine. Naravno, i unutrašnji prostor je grijan i hlađen. U suradnji sa renomiranim dreserom Nikolom Paulićem nudi se i obuka pasa za vrijeme njihovog boravka u hotelu, kao i dodatno istrčavanje psa (uz bicikl).

 

4/ Rocky hotel za pse

U prekrasnom prostoru na Jarunu nalazi se hotel za pse, kao i salon za uređivanje vašeg ljubimca. Ograđeni vanjski prostor, odnosno pravi mali privatni park od 130 m2 obložen sa travnjakom, čini odličan prostor za igru ​​i razonodu. Hotelski smještaj s velikim izborom malih i velikih kreveta daje na izbor vaš psu da si izabere što mu je najdraže. Uz veliki izbor igrača, kao i stalni nadzor stručnog i ljubaznog osoblja, vaš pas može mirno i opušteno spavati, a vi možete u svakom trenutku zatražiti njegovui sliku i video. P.s. ovaj hotel također organizira lude proslavu rođendana za vaše dlakavce uz društvo, tortu, poklon igračku i slikanje.

 

5/ Paspalace dog hotel&spa

Ovaj boutique hotel za pse Paspalace prostire se na 750 m 2 unutar kojih se nalazi 10 objekata s uređenim sobama za prihvat vaših ljubimaca, unutarnjom i vanjskom igraonicom. Sobe su opremljene umirujućim krevetima, sofama, led TV-ima te WiFi kamerama pomoću kojih vlasnici mogu gledati svoje ljubimce čitavo vrijeme boravka u hotelu. Za goste se brine stručno osoblje uz pomoć trenera s dugogodišnjim iskustvom. Za vrijeme spavanja omogućena im je terapija glazbom, a u ponudi imaju i spa za pse kako bi vaši ljubimci bili okupani, osvježeni i mirisni.

 

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime