Petak, 26 travnja, 2024

7 najvećih zvijezda društvenih mreža čiji će vas profili – rastopiti!

Otkrijte svijet jedinih pravih zvijezda na društvenim mrežama, eklektičan miks pasa, mačaka i drugih stvorenja koja imaju podjednak broj pratitelja kao mnoge slavne osobe, ako ne i više od njih!

Kućni ljubmici su jednostavno preslarko, bilo da se radi o psima i mačkama ili nekim “egzotičnijim” životinjama. Ne možete nam reći da vam fotografije i video zapisi ljubimaca ne rastope srce 🙂Otkrijte svijet jedinih pravih zvijezda na društvenim mrežama, eklektičan miks pasa, mačaka i drugih stvorenja koja imaju podjednak broj pratitelja kao mnoge slavne osobe, ako ne i više od njih! Ova prekrasna stvorenja šire sreću i raznježuju svačija srca, a definitivno je vrijedno izdvojiti malo vremena tijekom dana da se ‘nahranite srećom’ gledajući njihove zgode; od ultraslavnog Jiffpoma do nesvakidašnjeg zavirivanja u svijet vesele vjeverice Jill.

Jiffpom

Definitivno jedna od glavnih zvijezda Instagrama sa više od 10,5 milijuna fanova i nekoliko Guinnessovih svjetskih rekorda, pomeranac Jiffpom je toliko sladak i ‘pahuljast’ da biste u prvi tren mogli pomisliti kako se radi o igrački koja sliči na njega. No on je vrlo živ i vrlo popularan među svjetskim zvijezdama od kojih se mnogi poput primjerice Ariane Grande pojavljuju u njegovim videima.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli j i f f p o m (@jiffpom)

Doug the Pug

Sa svojim naboranim njuškicama i izražajnim očima, mopsi su jedna od najomiljenijih psećih pasmina na svijetu. Zato upoznajte zvijezdu Doug the Pug, još jednog ‘kralja’ društvenih mreža s više od 4 milijuna fanova. Njegova prepoznatljiva njuškica svaki dan uveseljava pratitelje njegovog profila, među kojima su također brojni celebrityji poput Halsey i Chrissy Teigen.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Doug The Pug (@itsdougthepug)

Grumpy Cat

Grumpy Cat (u prijevodu ‘namrgođena mačka’ ali pravog imena Tardar Sauce) uopće ne izgleda kao tipična zvijezda društvenih mreža; vrlo često se pojavljuje, kao što joj i ime implicira, kao da se ‘probudila na dvije lijeve’. Upravo joj je taj ‘unikatni’ look priskrbio svjetsku slavu i brojne reklame, a njezina viralna slava započela je s memeom njezina lica 2012. godine na Redditu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Grumpy Cat (@realgrumpycat)

Juniper the Fox

Nema puno osoba koje se mogu pohvaliti kako imaju lisicu za kućnog ljubimca. Stoga ne čudi kako milijuni takvih ‘zavidnih’ vole proviriti na profil lisice Juniper i od nedavno njezinog brata Figa. Oboje su rođeni u zatočeništvu i spašeni sa farme krzna, a kako je njihov život u divljini nemoguć o njima skrbi obitelj koja spašava ‘egzotične’ životinje. Juniper čak ima i svoju knjigu – ‘Najsretnija lisica’!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli JUNIPER & FRIENDS (@juniperfoxx)

Rakun Pumpkin

Divlje životinje nisu česti kućni ljubimci jer po prirodi to ne bi smjeli ni biti. No kada je jednomjesečni rakun pao sa drveta 2014. na Bahamima spasila ga je obitelj u čijem se dvorištu to i dogodilo. Kako ga lokalno društvo za zaštitu životinja nije moglo nigdje smjestiti obitelj ga je ‘udomila’, a društvo mu od malih nogu prave i dva psa. Na Pumpkininom profilu nasmijat će vas njihove dogodovštine a vrlo često se radi o testiranju – hrane! 😉

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Pumpkin The Raccoon (@pumpkintheraccoon)

Vjeverica Jill

Još jedna spašena životinja – nakon hurikana Isaac u Louisiani 2012. godine –  6-godišnja je vjeverica Jill čiji Instagram profil otkriva kako se radi o ‘vegetarijanki’ i ‘stručnjakinji za parkour čiji je jedini strah – usisavač’! Pratite je kako mljacka svoje obroke, igra se sa svojim ‘ljudovima’ ili kako se zabavlja s najdražom zanimacijom – salvetama iz Starbucksa.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Jill The Squirrel (@this_girl_is_a_squirrel)

Doodle Reagan

Ovaj preslatki Australski labradoodle najčešće pozira u društvu najdražeg prijatelja – svog ‘usvojenog brata’ i gotovo uvijek su u identičnoj pozi – identično obučeni. Reagan živi da svojom ljudskom obitelji u Portlandu, a kako obitelj ima i riječni brod – na njegovom profilu pronaći ćete jako puno fantastičnih fotografija.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Reagandoodle (@reagandoodle)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime