Petak, 23 veljače, 2024

Popularna beauty oaza je otvorena na novoj lokaciji, znamo detalje

Još prije 10 godina, Crystal Beauty Centar je sebi postavio ambiciozan cilj - objediniti sve što je potrebno klijentima na jednom mjestu, i uspjeli su u tome

Posjet omiljenom salonu nije samo obična navika, već pravo bijeg od svakodnevnih obaveza i ubrzanog života. Za svakog pojedinca, to je vrijeme provedeno u miru i opuštanju. Saloni koji pružaju različite tretmane na jednom mjestu često su idealan izbor. Tu se može urediti nokte, lice, tijelo, uživati u masaži ili trajno riješiti problema neželjenih dlačica. Ova mogućnost značajno olakšava život, posebno u današnjem vremenu kada je teško pronaći slobodne trenutke za sebe.Jedan od takvih je i zagrebački Crystal Beauty Centar, koji je proslavio jučer desetu godišnjicu svog postojanja na prekrasnoj novoj lokaciji od čak 100 kvadratnih metara. Ovaj centar predstavlja pravu beauty oazu gdje vas dočekuje uvijek ugodna atmosfera, stručno osoblje i najnovije tehnologije u području ljepote. Još prije 10 godina, Crystal Beauty Centar je sebi postavio ambiciozan cilj – objediniti sve što je potrebno klijentima na jednom mjestu, i uspjeli su u tome.

Godine truda urodile su plodom i brojnim zadovoljnim klijentima 

‘Dan po dan, mjesec po mjesec i došli smo do okruglih 10 godina postojanja i na to sam izrazito ponosna. Zapravo, ne mogu vjerovati da je već toliko godina prošlo i da su neki od klijenata s nama od početka pa sve do danas. Rasli smo zajedno i na tome im hvala. Ponosna sam na svoj tim, na kvalitetu usluge koju smo gradili i koju se trudimo uvijek imati jer zadovoljan klijent je jedina bitna stvar. Činjenica da smo na tržištu već toliko godina, najveći mi je dokaz uspjeha’ – dodaje Nikolina Blažić, vlasnica salona.

Fotografija: Notorious Design

Crystal Beauty Centar sada nudi još više usluga koje možete uživati, uključujući manikuru, pedikuru, ugradnju trepavica, tretmane kao što je Med Contura za oblikovanje tijela, trajno uklanjanje dlačica, uklanjanje kapilara, kemijske pilinge, različite vrste čišćenja lica i masaže, microneedling, lash i brow lift, te mnoge druge usluge.

Njihov novi, moderan prostor odmah privlači pozornost, isprepleten zlatnim i zemljanim detaljima koji stvaraju umirujuću atmosferu. Smješten je na adresi Dužice 1 u Zagrebu.

Više informacija možete pronaći i na službenoj Instagram stanici ovog beauty centa ili putem službene web stranice.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime