Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

De Luxe, vrhunski zagrebački beauty salon, od sada na novoj adresi

De Luxe Beauty je posebno mjesto u gradu na kojem možete isprobati sve beauty novitete svjetskih tržišta, uz cjelovit i individualan pristup svakom klijentu

Jedan od najboljih zagrebački beauty salona preselio je na adresu Ilica 35 u novi prostor koji zadovoljava sve moderne kozmetičke i estetske standarde. Riječ je o dobro znanom De Luxe Beauty salonu koji je tijekom 14 godina postojanja svoje klijente naviknuo na vrhunsku uslugu i ponudu najsuvremenijih i najpopularnijih tretmana za njegu lica i tijela zahvaljujući kojima i svjetske zvijezde postižu besprijekoran izgled.Stručni tim kozmetičara predvodi vlasnica Antonija Tretinjak koja tijekom 22 godine profesionalnog rada s posebnom pažnjom prati trendove, ulaže u edukacije i najmoderniju tehnologiju. Želim da naše tržište ne zaostaje za svjetskim trendovima i da korisnici naših usluga mogu isprobati i pronaći najbolje tretmane za sebe. Uselili smo u novi prostor potpuno prilagođen potrebama modernog salona, osigurali tehnološki najmodernije uređaje i usluge koje su trenutno hit u svijetu jer smatram da sve kvalitetno, inovativno i dokazano učinkovito mora biti dostupno mojim klijentima”, ističe Antonija.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ᴋᴏᴢᴍᴇᴛɪčᴋɪ sᴀʟᴏɴ ᴅᴇ ʟᴜxᴇ (@kozmetickisalon_deluxe)

De Luxe je omiljena beauty destinacija poznatih osoba 

Dugogodišnji odnos, povjerenje i kvaliteta usluge razlozi su zbog kojih smo na otvorenju susreli brojne klijente, suradnike i ambasadore poput Zrinke Cvitešić, Vande Winter, Linde Begonje, Nenada Korkuta, Hane Hadžiavdagić…

 “Četrnaest godina De Luxea je proletjelo, a naši klijenti izgledaju sve bolje i bolje što pokazuje da radimo dobar posao. Zahvaljujem vam na povjerenju i obećajem da ćemo biti još inovativniji u službi vaše ljepote”, poručila je Antonija.

De Luxe Beauty je posebno mjesto u gradu na kojem možete isprobati sve beauty novitete svjetskih tržišta, uz cjelovit i individualan pristup svakom klijentu. Tim kozmetičara je stručan, profesionalan i neodoljivo simpatičan, a vlasnica Antonija Tretinjak, majstor kozmetičar, više od dva desetljeća stječe nova znanja nesebično ih dijeleći s novim generacijama kozmetičara.

ZF__9814
ZF__9906
ZF__9783
ZF__9732
ZF__9696
ZF__9704
ZF__9814 ZF__9906 ZF__9783 ZF__9732 ZF__9696 ZF__9704

Antonija je napravila beauty vodič za poslovne žene

Pročelnica je Sekcije kozmetičara i pedikera grada Zagreba pri Udruženju obrtnika grada Zagreba, predsjednica komisije za majstorske ispite za zanimanje kozmetičar. Kao članica radne skupine Agencije za obrazovanje odraslih sudjelovala je u izradi standarda za zanimanje kozmetičar i usklađivanje standarda školovanja kozmetičara sa standardima EU.

Svoje znanje i iskustvo Antonija je pretočila u Beauty vodič za poslovne žene u kojem donosi smjernice, informacije i savjete kako u ludom životnom i poslovnom tempu, poslovna žena ipak može stvoriti malu oazu mira, ljepote i zdravlja.

Fotografije Zvonimir Ferina

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime