Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Valentinovo je prilika za dobra djela: Posvojite životinju i darujte je voljenoj osobi!

Valentinovo je idealna prilika da svjesno odlučite učiniti dobro djelo i iznenadite posebnim poklonom: WWF, svjetska organizacija za zaštitu prirode, vam omogućuje da simbolično posvojite životinju!

Zamislite svijet obilježen ljubavlju. Sam pogled na simpatične pande ili par zaljubljenih pingvina često izmami osmijeh i potiče nas da činimo dobro djela, zar ne? Ako već takve slike mogu donijeti radost, zamislite kako zaljubljenost djeluje na nas – leptirići u trbuhu i želja da izrazimo svoju ljubav. Zašto ne bismo ovog Valentinova odlučili podijeliti tu ljubav na nesebičan način tako što ćemo pomoći drugima? Ugrožene životinje ovise o našoj spremnosti za pružanje pomoći, stoga možemo koristiti priliku da budemo njihov glas i podrška.Valentinovo je idealna prilika da svjesno odlučite učiniti dobro djelo i iznenadite posebnim
poklonom: WWF, svjetska organizacija za zaštitu prirode, vam omogućuje da simbolično
posvojite životinju!

Otkrijte koja životinja odgovara vašoj voljenoj osobi 

Da bi vam olakšao odluku, WWF je osmislio romantični kviz! Otkrit će vam koja životinja najbolje odgovara vašem partneru ili partnerici i pomoći vam da odlučite koju životinju posvojiti i pokloniti. Certifikat posvojenja možete personalizirati osobnom porukom i posvetiti ga osobi koju volite i želite darivati.

‘Ubrzano uništavanje prirode i klime djeluje na sav život na Zemlji, a tako i na već ugrožene životinjske vrste. Zato ovaj oblik donacije, kroz simbolično posvojenje životinje, ima posebnu snagu. Izmamit će osmijeh od osobe koju volite i iznenaditi nesebičnim poklonom. Možete se odlučiti na mjesečnu donaciju i tako svjedočiti svoju ljubav kroz vrijeme te redovno podržavati naš rad na očuvanju prirode.’, kaže nam Lucija Josipović iz odjela za komunikacije i donacije u WWF Adriji.

Kako simbolično posvojiti životinju? 

1. Kliknite na donacije.wwfadria.org.
2. Odaberite životinju koja vam je draga ili koju vam je naš kviz otkrio.
3. Odaberite iznos donacije te mjesečno ili jednokratno plaćanje.
4. Ispišite ime osobe kojoj darujete životinju (ako je ne darujete sebi).
5. Upišite svoju poruku osobi koju volite.
6. Odaberite dan i vrijeme kad želite da vaš poklon stigne na odabranu e-adresu. (Ako ste
životinju odabrali za sebe, certifikat će stići odmah!)

Vaš će poklon za Valentinovo i poruka u certifikatu simboličnog posvojenja koji ćete poslati
svojoj ljubavi, imati snagu. Snagu nesebičnog darivanja. #jertojeljubav

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime