Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

TOP 4 fitness pomagala zahvaljujći kojima će trening biti užitak

Volimo stvari koje čine život lakšim, ili, u ovom slučaju, uklanju gnjavažu oko održavanja forme i zdravlja

Kad bolje razmislimo naš tjedni sat kardio vježba ne tjera nas uvijek da skačemo iz kreveta s istim entuzijazmom kao, recimo, rasprodaja na Black Friday. Ali kada ubacite dodaci koji vam mogu pomoći da vježbate pametnije (ne teže) ili olakšati oporavak nakon treninga, svi smo za.



Ovi novi dodaci za zdravlje i fitness mogu biti upravo ono što vam je potrebno za postizanje ciljeva zdravlja, ali i željene figure obzirom da se približavamo ljetu.

Pametni satovi i fitness praćenje

Ostanite motivirani na svom fitness putovanju uz nosivi uređaj koji za vas prati sav vaš napredak. Kada vidite statistiku na ekranu, bit ćete dodatno uzbuđeni da nastavite dalje.

Odvojite trenutak i razmislite o tome što želite dobiti od svog trackera, budući da na tržištu postoji čitav niz opcija. Uz brojač koraka, možda će vam se svidjeti i druge značajke kao što su praćenje otkucaja srca, praćenje uzorka spavanja ili čak opcija EKG-a. Zatim su tu i narukvice, satovi ili čak prsten koji služi kao “fitness tracker” za one koji žele biti diskretni i šik. Garmin VivoActive sat izgleda baš kao komad nakita.

woman running on stairs

Ako imate cilj koji želite postići, mnogi gadgeti pomažu vam pratiti kalorije i aktivnost vježbanja i utrošene energije. Kako to može biti tako točno? Svako sučelje obično je instalirano s GPS praćenjem, tako da će vaš uređaj znati kad god hodate ili trčite i izvijestiti vas o tome.

Pametne boce vode

Sve dobiva pametno ažuriranje, čak i boce za vodu. Službeno su okrunjeni ‘IT’ dodatkom, a supermodeli i influenceri nose svoje okolo kao da je to životni stil.

Pametne boce za vodu osmišljene su kako bi vam olakšale hidrataciju šaljući vam redovite podsjetnike da popijete gutljaj. Također dolaze s mogućnostima pročišćavanja vode i značajkom lociranja, u slučaju da svoj izgubite u teretani. A ako se odlučite za jedan kao što je HidrateSpark, možete birati između niza elegantnih boja. Bit ćete na putu da postignete svoje ciljeve hidratacije za tren oka.

person holding stainless steel faucet

Pametne vage

Pretvorite ponekad zastrašujuću mogućnost stajanja na vagu u zdrav prijelaza sa super elegantnom pametnom vagom. Jednim klikom na aplikaciju, zaslon će vam prikazati statistiku o vašoj težini, ITM-u, tjelesnoj masnoći i postocima mišića – informacije na koje se stručnjaci oslanjaju kako bi dali holistički prikaz vašeg napretka i cjelokupnog fitness putovanja.

Alati za masažu

Kada vodite aktivan stil života i redovito vježbate, neizbježno ćete osjetiti bol u mišićima. Ne pomaže ni cjelodnevno sjedenje za stolom! Masaža je savršeno rješenje nakon napornog dana.

Postoji veliki broj samomasažera za ublažavanje bolnih mišića poput profesionalca – sve iz udobnosti vašeg doma. Koristite prije i poslije treninga kako biste ublažili nelagodu, ublažili napetost i brzo se oporavili. Također, oni su izvrstan dar za sve ljubitelje fitnessa.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime