Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Kata Pavlović (Zepter Hrvatska) nam je otkrila sve o blagodatima pročišćivača zraka

Therapy Air iON je dobio službeni certifikat koji potvrđuje da ovaj pročišćivač zraka eliminira korona virus iz zraka i na taj način sprječava širenje infekcije. Njegovu učinkovitost potvrdilo je i ispitivanje provedeno u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, ističe Kata Pavlović, direktorica Zepter Hrvatska

S dolaskom hladnijih dana sve više boravimo u zatvorenim prostorima od naših domova, na poslu, školi, fitness centrima gdje je velika količina onečišćenog zraka koja bitno utječe na naše zdravlje. Da bismo se zaštitili i omogućili čisto i zdravo životno okruženje, te poboljšali kvalitetu zraka, bitno je odabrati kvalitetan pročišćivač zraka.



Možemo zaštiti sebe i svoju obitelj uz vodeći Therapy Air iOn pročišćivač zraka u pet faza za čišći zrak. Upravo se Zepterovi proizvodi i uređaji baziraju na vrhunskoj kvaliteti, originalnom dizajnu i najvažnije naprednom tehnologijom na temelju zaštite zdravlja i ljepote. Koliko je tvrtka Zepter značajna za svakodnevnu kvalitetu života kao i proizvodi i uređaji koji su baziranim na visokokvalitenim inovativnim tehnologijama kao temelj za cijeli portfelj uređaja i proizvoda koji dokazano imaju uspješne rezultate, razgovaramo sa Katom Pavlović, direktoricom Zepter-a u Hrvatskoj.

Pročišćivači zraka su važan dodatak u svakom domu

Pročišćivači zraka sve su aktualniji i traženiji, a pogotovo kada govorimo o učinku na svakodnevni život?

Upravo tako, sve više ističemo važnost zdravog i čistog zraka kojeg udišemo. Važnost odabira najboljeg pročišćivača postalo je aktualnije no ikada. Zepterov Therapy Air iON je vodeći uređaj za pročišćavanje zraka uz najnapredniju inovaciju a koji je pokazao brojnu primjenu uz odlične rezultate. Osim inovativne tehnologije, visoke učinkovitosti te jednostavnosti upotrebe, Therapy Air iON temelji se na revolucionarnoj tehnologiji koja održava prostore iznimno čistima i vrlo sigurnima. Jedna od najvećih kvaliteta uređaja Therapy Air iON iznimna učinkovitost uz tehnologiju koja čini savršeno okruženje za svakodnevni rad. Važno je napomenuti da Therapy Air iON ima pet filtera koji čini jedinstvenu barijeru za pročišćavanje zraka.

Poboljšajte svoje zdravlje i povećajte imunitet

Dolaskom jeseni i hladnijih dana, sve više provodimo vrijeme u zatvorenim prostorima, te je od iznimne važnosti da udišemo čist i pročišćen zrak?

Svakako tijekom sezone jeseni i zime kada je javlja prehlada i gripa, kvaliteta zraka u našim domovima također utječe i na učestalost prehlade i gripe u našoj obitelji. Upravo s Therapy Air iON možemo očistiti i obogatiti zrak koji udišemo. Kontroliramo prašinu, temperaturu i vlažnost u domu ili u uredu i uklanjamo onečišćivače zraka uz Therapy Air iON. Uz Therapy Air iON poboljšavamo svoje zdravlje, povećavamo imunitet i produktivnost te povećavamo zaštitu protiv zagađivača i alergena.

Pročišćivači zraka su sve traženiji i jako je važno kako odabrati najbolji koji će imati najbolji učinak po naše zdravlje?

Iznimno je važno odabrati najbolji pročišćivač, koji će vaše svakodnevno okruženje učiniti zdravim i čistim. Važno je napomenuti da Therapy Air iON ima pet filtera koji čini jedinstvenu barijeru za pročišćavanje zraka; antistatički filter, antibakterijski filter, hepa-filter, anti-alergijski filter, filter s aktivnim-ugljikom. Upravo primjenom inovativne tehnologije Therapy Air iON uz brojne zadovoljne korisnike, najbolji je pokazatelj kvalitete. Savršena ravnoteža vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna za čisti zrak. Važno je istaknuti produženo 7-godišnje ograničeno jamstvo za Therapy Air iON PWC-570, te je dokaz neusporedive, rigorozno testirane i certificirane izvedbe, kao i najviših zahtjeva kvalitete i standarda koje naši uređaji za pročišćavanje zraka ispunjavaju.

Najbolji pročišćavač zraka prema nezavisnom istraživanju

Kada je najbolje koristiti pročišćivače zraka te koji su prednosti te kako odabrati najbolji pročišćivač?

Therapy Air iON je već 7 godina za redom proglašen za najbolji pročišćivač zraka, prema nezavisnom istraživanju njemačkih stručnjaka. U travnju 2022. Therapy Air iON je dobio službeni certifikat koji potvrđuje da ovaj pročišćivač zraka eliminira korona virus iz zraka i na taj način sprječava širenje infekcije. Njegovu učinkovitost potvrdilo je i ispitivanje provedeno u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, zbog čega je zavod u analizi rezultata dao preporuku za korištenje Therapy Air iON u zatvorenom stambenom ili radnom mjestu.

Certifikat Allergy-Friendly product potvrđuje da se Therapy Air iON posebno preporučuje osobama s alergijama i astmom, kako odraslima tako i djeci i mladima jer otklanja sve organske i neorganske alergene. Svakako valja istaknuti i My Ion koji je inovativan, patentiran, osobni pročišćivač zraka koji možete nositi sa sobom bilo kada i bilo gdje. Uređaj generira impresivnih 18 milijuna negativnih iona po cm3 i sprječava ulazak štetnih tvari kao što su virusi, alergeni, čestice PM-a, dim i prašina u dišni sustav. My Ion je vrlo jednostavan za korištenje, te nemate nikakvih briga za zamjenom filtera. Jedina briga je da ga napunite prije izlaska iz stana ili kuće. My Ion je težak svega 25 grama uz moderan dizajn pa će se lako uklopiti u svaku vašu odjevnu kombinaciju.

Bolja kvaliteta svakodnevnog života

Koliko je inovativna tehnologija utjecala na kvalitetu svakodnevnog života kao i poboljšanje zdravlja?

Zepter nastoji poboljšati kvalitetu života ljudi širom svijeta time što će postati dio njihovog svakodnevnog života. Svi naši proizvodi baziraju se na vrhunskoj kvaliteti, originalnom dizajnu i naprednom tehnologijom na temelju zaštite zdravlja i ljepote. Zepterovi proizvodi i uređaji su baziranim na visokokvalitetnim inovativnim tehnologijama kao temelj za cijeli portfelj uređaja i proizvoda koji dokazano imaju uspješne rezultate.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime