Subota, 12 listopada, 2024

Aromatični kokteli na bazi Thomas Henry tonika osvježavali su goste na ELFS modnoj reviji

Jedan od nezaobilaznih partnera ELFS modnih revija su Thomas Henry tonici koji su se pobrinuli da svaki gost uživa u aromatičnom osvježenju na druženju prije i nakon revije

Ovih dana hrvatska metropola ponovno živi u pravom modnom duhu. Platforma Atelier Green Energy zaslužna je za dugoočekivani povratak hrvatskih i regionalnih dizajnera na modne piste, a prvu je večer obilježila samostalna revija proslavljenog tandema Tandarić Šekuljica, poznatijeg pod imenom ELFS. Spoj mode, glazbe, zabave te više od 400 zaljubljenika u ovakve manifestacije, bili su pravi recept za nezaboravno modno druženje na Zagrebačkom Velesajmu.



Jedan od nezaobilaznih partnera ELFS modnih revija su Thomas Henry tonici koji su se pobrinuli da svaki gost uživa u aromatičnom osvježenju na druženju prije i nakon revije.

A ako tražite inspiraciju i poželite li složiti svoj koktel doma, evo njihovih prijedloga:

Unusual Pineapple Tonic

Kombinacija s ukusnom tematikom stopa se sa Thomas Henry Botanical Tonicom. Botanica Spices dehidrirani ananas potpuno se uklopio na vrh ove vrh gin tonic kombinacije.

Bloomy Potential

SCHARF kombinacija sa Giffard Orgeat sirupom i limetinom koricom daje pravilan balans slatkoće i gorčine. Sve nadopunjeno Cherry Blossom tonicom Thomas Henry-a obećava potpuni užitak u ovoj čudnoj i savršenoj kombinaciji. 

Wild Fashion

Kombinacija koja je ukomponirane u slatki Wild Berry tonic Thomas Henry-a pravilo izbalansiran citrusom i dozom ljubavi. Botanica Spices Pink Persian Rose daje savršenstvo izgledom.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime