Utorak, 15 listopada, 2024

Joga na stolici: Ivan Gaće otkriva trik za preživljavanje cjelodnevnog sjedenja

Ova inovativna metoda joge ističe dostupnost vježbi i tehnika disanja, potičući ljude da prakticiraju jogu bilo gdje i bilo kad

U suvremenom životu sjedenje je postala svakodnevica. S obzirom na to da veći dio dana provodimo sjedeći, suočavamo se s izazovima koji proizlaze iz ovog sjedećeg načina života. Sveprisutna sjedilačka kultura, često uzrokovana radom za stolom ili dugotrajnim sjedenjem pred ekranima, donosi niz zdravstvenih izazova koji se očituju u problemima s leđima, posturom, te općim dobrostanjem. Upravo u toj borbi s konstantnim sjedenjem, posturom koja trpi bol, stresom i smanjenom energijom, iskusni praktičar joge, Ivan Gaće, predstavio je svoj inovativni projekt “Joga na Stolici”.



Joga kao benefit

Uz prepoznavanje ovih izazova, Ivan Gaće, dugogodišnji stručnjak u području joge, odlučio je prilagoditi ovu drevnu praksu modernom načinu života. Cilj projekta “Joga na Stolici” nije samo unaprijediti fizičko zdravlje već i pridonijeti poboljšanju energetskih razina i smanjenju stresa među ljudima u radnom okruženju. Projekt je predstavljen u splitskom hotelu Briig, gdje je Ivan Gaće educirao sudionike o važnosti mindfulnessa, punoj svjesnosti, te održao praktičnu mindfulness vježbu kako bi naglasio povezanost tijela i uma.

Kroz naglašavanje benefita joge, posebice onih prilagođenih radnom okruženju, projekt “Joga na Stolici” donosi jednostavan i efikasan način unapređenja tjelesne posturologije, povećanja energije te poticanja pozitivnog raspoloženja. Redovitim vježbanjem, sudionici ne samo da postižu veću koncentraciju i mir, već i efikasnije ostvaruju svoje poslovne ciljeve.

Ova inovativna metoda joge ističe dostupnost vježbi i tehnika disanja, potičući ljude da prakticiraju jogu bilo gdje i bilo kad, bez obzira na svoju lokaciju. Projekt “Joga na Stolici” poziva sve zainteresirane da s Ivanom Gaćom krenu putem boljeg fizičkog i mentalnog zdravlja, integrirajući jednostavne vježbe u svoje svakodnevne radne rutine. Više informacija pronađite na Instagram profilu @yogiigace.

 

Foto by Prosper Filipović

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime