Marin Medak, poznat kuhar iz RougeMarina u Zagrebu, i njegov kolega Dino Galvagno, čije je ime sve prisutnije u gastronomskom svijetu Like, udružuju svoje kulinarske talente kako bi stvorili nešto posebno. Njihova suradnja obećava jedinstvene specijalitete koji će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmanske nepce, a koji se ne mogu naći ni na jednom drugom jelovniku.
Stoga, ne propustite priliku za sudjelovanjem u ovoj ekskluzivnoj gurmanskoj večeri koja će se održati 14. ožujka s početkom u 20 sati. Na jelovniku će se naći neobična jela poput plavog raka i vepra, a možda čak i neki od lokalnih stanovnika Neretve, jer su šefovi kuhinje osmislili pakleni plan koristeći isključivo domaće, autohtone namirnice iz Like, gdje Galvagno živi, te iz Neretve, odakle dolazi Medak. Uz to, očekujte da će vaš tanjur biti ukrašen aromatičnim samoniklim biljem, pružajući vam neponovljivo gastronomsko iskustvo koje će sigurno oduševiti sve ljubitelje fine kuhinje.
Rezervirajte svoje mjesto za ovu posebnu večer slanjem e-maila na adresu info@rougemarin.hr. Cijena ulaznice iznosi 72 eura, a uključuje čak šest sljedova vrhunske hrane čije će okuse i mirise sigurno dugo pamtiti.
Fotografije: Unsplash, Press