Subota, 23 ožujka, 2024

Zagreb i gastronomija se vole: RougeMarin City je predstavio Tatari Brunch

Koncept, koji je u potpunosti osvježio ponudu na zagrebačkoj špici subotom, nudi brojne tatarske zalogaje koji će raznježiti naše nepce, ali i puno drugih iznenađenja

Ako subotom ujutro želite isprobati nešto novo, fino pojesti i podružiti se s prijateljima uz odličan pjenušac, Tatari Brunch u poznatom restoranu RougeMarin City u Petrinjskoj 2 pravo je mjesto za vas. Koncept, koji je u potpunosti osvježio ponudu na zagrebačkoj špici subotom, nudi brojne tatarske zalogaje koji će raznježiti naše nepce, ali i puno drugih iznenađenja.
 
„Ovaj koncept volimo nazivati Nastavljamo s feštom brunch jer je zapravo produžetak izlaska petkom ili sjajna uvertira za izlazak subotom. Tatarski sam spojio zato što inače nije uobičajan u jutarnjim terminima i obično se služi za večeru i u svečanim prigodama. Samim tim idealan je za početak i završetak dana, odnosno da provedemo cijeli vikend u modu zabave i uživanja. Osim klasičnog tatarskog od beefsteaka kojem ćemo mi dati naš kulinarski twist, radit ćemo tartarski od tigrastih kozica i lososa. Osim toga, goste očekuje još nekoliko brunch jela iznenađenja“, ističe poznati hrvatski chef Marin Medak, dodajući da goste očekuje i atraktivan i dosad u Zagrebu neviđen način serviranja Piena pjenušca, partnera projekta, koji će svake subote oplemeniti sezonskim voćem i koktelima na temu pjenušaca.



Slana i slatka ponuda jela

Tako su ove subote u RougeMarin Cityju gosti mogli uživati u fenomenalnim okusima, a poznati chef je pripremio je čak tri tatarska specijaliteta: beefsteak tatarski s kremom od ljutike, pita kruh, dehidrirani žumanjak, escabeche ukiseljeno povrće, hrskava kožica od piletine i maslac od paprike i pilećih čvaraka; tatarski od tigrastih kozica, chutney od manga, ulje od bosiljka, pesto od sušenih rajčica, čips od češnjaka, tostirana focaccia te tatarski od lososa, tahini umak, krastavci, crvena naranča, koža od lososa, sezam, prhko lisnato. Osim toga, posebno oduševeljene izazvali su Creme Brulee French Toast s tučenim vrhnjem i jagodama te burrata sa satarašom, svježim šparogama i konfitiranim chery rajčicama.

Okupile su se brojne poznate osobe

 
U Petrinjskoj ulici u Zagrebu na prvom Tatari Brunchu okupio se veliki broj poznatih lica koja nisu krila oduševljenje hranom i pićem, među kojima su bili TV voditelj Zoran Šprajc sa suprugom Lidijom, gastro blogeri Domagoj Jakopović Ribafish i Darko Kontin, pjevačica Mia Dimšić s prijateljem hairstylistom Ivanom Pervanom, vlasnica portala MagMe Rita Rumora Jurki, Martina Matušin, Martina Pandžić Skoko, Ana Sršen sa suprugom Marjanom, liječnica doc.dr.sc. Ljiljana Hlupić, manekenka Antonia Tea Peroš, blogerice Ana Vladušić, Morena Pavić, Lara Vukušić, Kristina Prgić, Kate Sušić, Anđela Kulaš, Tena Vukić Sakar, Marija Nikšić, Andrea Trgovčević Iličić, Katarina Smolić i mnogi drugi…

“Želimo da ovo bude mjesto odlične zabave, opuštena atmosfera uz super hranu i pjenušac. Svi se želimo opustiti i dobro zabaviti vikendom, a upravo to pronaći će svi koji rezerviraju kod nas subotom od 10 do 13 sati svoje mjesto u Petrinjskoj 2“, zaključuje Marin Medak koji je na hrvatskoj gastro sceni poznat po svojoj inovativnosti te brojnim uspješnim konceptima za gastronomski užitak i dobru zabavu.

 
Tatari Brunch održavat će se svake subote od 10 od 13 sati u RougeMarin Cityju u Petrinjskoj 2, a svi koji žele iskusiti ovaj jedinstveni gastronomski koncept trebaju rezervirati svoje mjesto na info@rougemarin.hr  ili 091 509 3191.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime