Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

11-godišnja bubnjarka Nandi Bushell zasvirala uživo s Foo Fightersima

Obučena u kariranu košulju i crne hlače, 11- godišnja bubnjarka pojavila se na pozornici u Los Angelesu kako bi napokon uživo svirala s Daveom Grohlom i njegovom svjetski poznatom grupom Foo Fighters

‘Dogodilo se’, Nandi Bushell napisala je na svom YouTube kanalu objavivši snimku s koncerta uživo u Los Angelesu. Njezin je tata snimao nastup i objavio snimku koja je već prvog dana imala više od 1.1 milijuna pregleda.Obučena u kariranu košulju i crne hlače, 11-godišnja bubnjarka pojavila se na pozornici u Los Angelesu kako bi napokon uživo svirala s Daveom Grohlom i njegovom svjetski poznatom grupom Foo Fighters. 

Bubnjarski izazov s Davom Grohlom

Nandi je prihvatila poziv i tako zajedno s roditeljima doputovala iz Ipswicha u Engleskoj. Lani je Nandi tijekom pandemije savršeno odsvirala bubnjeve na pjesmi ‘Everlong’ Foo Figthersa uz poziv Dave Grohlu na bubnjarski izazov. Popularni video sadržaj imao je više od 500 tisuću pregleda na platformi YouTube i više od 2 milijuna pregleda na platformi Twitter. 

Njezino sviranje bubnjeva izazvalo je toliko oduševljenja da je Dave prihvatio izazov i odgovorio joj preko službenog profila benda Foo Fighters. S Nandi je nastavio komunicirati redovito a u rujnu je Dave napisao pjesmu samo za Nandi – koja osim bubnjeva, svira još i gitaru i bas.

Trenutak kada se Nandi pridružila bendu na pozornici i kada je cijela arena počela skandirati njezino ime, snimio je njezin otac koji nij emogao suspregnuti emocije i uzvike tijekom snimanja.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime