Utorak, 26 ožujka, 2024

Nandi (10): Pobijedila Grohla, pa sve impresionirala i vlastitom pjesmom

Nandi Bushell ima samo deset godina i već ju cijeli svijet zna - najviše po njenom bubnjarskom talentu, ali i jer je pobijedila velikog Davea Grohla! Uz bubnjarske vještine, u svojoj pjesmi Nandi pjeva, svira gitaru, bas gitaru i klavijature!

Nakon bubnjarskog dvoboja u kojoj je pobijedila svog idola Davea Grohla, talentirana mlada bubnjarska senzacija i multiinstrumentalistica Nandi Bushell objavila je i svoju originalnu pjesmu, “Gods and Unicorns”.Pjesma je inspirirana internetskim muziciranjima i glazbenim izazovima koje je joj je Grohl postavljao tijekom lockdowna, a prateći glazbeni spot, uz maestralno bubnjanje, otkriva i njene druge talente. Naime, Nandi je osim bubnjeva, odsvirala i sve druge instrumente u pjesmi (gitaru, bas gitaru i klavijature), pjesmu je također otpjevala te sve skupa snimila kod kuće.

“Moje srce je ispunjeno ponosom! Jako sam uzbuđena što mogu s vama podijeliti svoju novu pjesmu koju sam napisala u suradnji sa Zuzum,” napisala je Bushell prilikom objave:

U samom pisanju pjesme joj je pomogla liverpulska kantautorica Zuzu koja na društvenim mrežama ne skriva oduševljenje talentiranom mladom glazbenicom kao niti entuzijazam što je pridonijela stvaranju pjesme.  

Ima samo deset godina i već za nju zna cijeli svijet!

Nandi Bushell je, zahvaljujući društvenim mrežama, glazbenicima i medijima za oko zapela i ranije – ponajviše radi njenog nevjerojatnog talenta i bubnjarske tehnike, ali i čestih javnih poziva upućenih Daveu Grohlu da s njom odmjeri snage u bubnjanju.

Da se upornost isplati – potvrđuje upravo njena priča. Naime, nekadašnji bubnjar Nirvane i frontman Foo Fightersa odgovorio je na jedan od njenih upita nakon čega su neko vrijeme komunicirali putem internata zadajući jedno drugome komplicirane bubnjarske dionice objavljujući pri tome video snimke istih.

Nakon što su snimke postale viralni hit, Grohl i Bushell organizirali su i bubnjarski dvoboj u kojemu je popularni glazbenik – izgubio.

“To dijete je čudo prirode.”
(Dave Grohl)

Grohl je poraz priznao i javno u emisiji The Late Show With Stephen Colbert: “Kad idući put budemo svirali, ponovo će me isprašiti”.

Ipak, kako ne bi ponovo izgubio, Grohl se vješto snašao te – umjesto da sviraju jedno “protiv” drugoga – mladu glazbenicu pozvao da snime zajedničku pjesmu. Pod jednim uvjetom: “Ja definitivno ne sviram bubnjeve”, našalio se.

Ako je suditi po videima njihovih bubnjarskih dvoboja, najavljena suradnja bit će pravi hit!

Naslovna fotografija: Youtube screenshot

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime