Petak, 19 srpnja, 2024

Grše o koncertu u Domu sportova: Pripremam najveći spektakl dosad

Tijekom četiri godine aktivnosti, Grše se etablirao kao vodeće ime nove domaće hip-hop scene, a njegove pjesme zauzimaju vodeće pozicije

Triljski reper, Grše, koji je postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste, najavio je ranije koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, a ulaznice su se brzo rasprodale. Zbog iznimnog interesa publike, događanje se seli u veći prostor, dok datum ostaje nepromijenjen. Dakle, u subotu, 10. veljače 2024. godine, Grše će prvi put stati na pozornicu Doma sportova. Nove ulaznice bit će dostupne u prodaji od četvrtka, 9. studenog.



“Dom sportova je korak naprijed u mojoj karijeri, i iznimno sam sretan što ću imati priliku nastupati na tom kultnom mjestu. Pripreme za nastup već su u tijeku, i trenutno sam potpuno posvećen pripremama za taj spektakl,” poručuje Grše, koji je već ostvario dva rasprodana samostalna koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Grše svakom novom pjesmom ima sve veće brojke

Tijekom četiri godine aktivnosti, Grše se etablirao kao vodeće ime nove domaće hip-hop scene. Njegov debitantski album “Tilurium” iz 2019. godine i kasnije izdanje “Platinum” nadmašili su sva očekivanja. Album “Platinum” je mnogi opisali kao najbolje hip-hop izdanje te godine, a Grše je za njega osvojio i Rock&Off nagradu.

Grše ostvaruje iznimne brojke slušanosti i pregleda svojim singlovima poput “Mamba”, “Sip” te ovogodišnjim hitom “Mamma Mia”. Njegove pjesme redovito zauzimaju vodeće pozicije na relevantnim glazbenim listama. Singl “Mamma Mia” dosegnuo je #1 na Billboard Croatia Song listi, čime je postao prvi hrvatski glazbenik koji je zauzeo tu prestižnu poziciju.

Gršini koncerti, obilježeni oštrim tekstovima i vrhunskom produkcijom, uvijek oduševljavaju publiku. Do sada je održao brojne nastupe u Hrvatskoj i regiji, uključujući nastupe na Sea Staru u Umagu i na EXIT Festivalu u Novom Sadu. Ove godine nastupao je na Zagreb Beer Festu i na Trilj Eko Festivalu, gdje se prvi put predstavio svojoj domaćoj publici.

Najveći spektakl do sada

U iščekivanju i pripremi za koncert u Domu sportova, koji će biti njegov najveći samostalni koncert dosad, Grše poručuje publici: “Prije svega, želim zahvaliti svojoj publici na ovom izvanrednom uspjehu, jer bez njih ne bih bio tu gdje jesam. Želim se odužiti svojoj publici tako da pripremam najveći spektakl dosad, s najmanjim detaljima isplaniran. Ne želim otkrivati previše o samom nastupu, ali mogu obećati da će biti spektakularan, daleko iznad svega što sam dosad napravio.”

Cijena pretprodajnih ulaznica bit će 12 eura, dok će na dan koncerta iznositi 15 eura. Ulaznice koje su ranije kupljene za Gršin koncert u Tvornici kulture vrijedit će i za koncert u Domu sportova. Organizator koncerta je tvrtka yem, koja je istaknula: “Tvornica kulture je bila rasprodana pet mjeseci unaprijed, pa nam je odmah ostalo samo 50% kapaciteta Doma sportova. Isti datum, nova lokacija.”

Naslovna fotografija: Marko Lopac

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime