Petak, 17 studenoga, 2023

Usher nastupa na poluvremenu Superbowla 2024.

Tijekom najave, Usher je ostavio prostora za špekulacije sugerirajući da bi mogao imati posebne goste tijekom izvedbe

Super Bowl, najveći sportski događaj u Sjedinjenim Američkim Državama, ne znači samo nogomet i natjecanje na terenu; simbol zajedničkog druženja i navijanja, a u posljednje vrijeme je poznat i po svojim impresivnim glazbenim nastupima tijekom poluvremena. Svake godine, milijuni gledatelja diljem svijeta nestrpljivo iščekuju iznenađujuće i spektakularne nastupe velikih glazbenih zvijezda. Na Super Bowl LVIII, koji će se održati u Las Vegasu, Nevada, glavni headliner bit će jedna od najpoznatijih ikona suvremene glazbe – Usher.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Apple Music (@applemusic) 

Njegova najava kao headlinera bila je iznenađujuća i u posebnom stilu. Usher je to potvrdio putem Apple Music platforme, gdje je podijelio svoju radost zbog ovog veličanstvenog trenutka u svojoj karijeri. “Životna mi je čast konačno prekrižiti nastup na Super Bowlu sa svog popisa. Jedva čekam da svijetu donesem nastup koji nije sličan ničemu što sam dosad radio“, rekao je Usher, kako prenosi Variety. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Apple Music (@applemusic)

Plesa neće nedostajati

Osim njegove glazbene virtuoznosti, Usher je poznat i po svojoj scenskoj prisutnosti i izvanrednoj koreografiji. Njegovi nastupi često kombiniraju impresivne vokalne izvedbe s plesnim točkama koje ostavljaju bez daha. Stoga se može očekivati da će njegov nastup na Super Bowlu LVIII biti prava poslastica za gledatelje, prilika da dožive spoj glazbe, plesa i spektakla.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Apple Music (@applemusic)

Tijekom najave, Usher je ostavio prostora za špekulacije sugerirajući da bi mogao imati posebne goste tijekom izvedbe. To je dodatno povećalo uzbuđenje i nagađanja među obožavateljima o tome tko bi se mogao pridružiti Usheru na Super Bowlu.

Hoće li Usher nadmašiti očekivanja ili neke od prethodnih nastupa? Ostaje nam vidjeti u veljači 2024.! S nestrpljenjem iščekujemo što će nam  pripremiti na tom nezaboravnom događaju u Las Vegasu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime