Petak, 22 ožujka, 2024

Bicikli i glazbenici: Radiohead, Foo Fighters i drugi u dobrotvornom projektu

U "BROMPTON X CREW NATION" projektu sudjeluju Foo Fighters, Radiohead, Phoebe Bridgers, LCD Soundsystem, Khruangbin, Nathan East, Dinosaur Jr, Oh Wonder, Underworld, Sub Pop, Enrique Iglesias, Rise Against i Neko Case

Posebna linija Brompton bicikala dizajnira je u suradnji s nekim od najvećih glazbenih imena današnjice. Ovi unikatni bicikli, izrađeni su po mjeri i – s dobrim ciljem!Ukupno 13 unikatnih modela bicikala dio su “BROMPTON X CREW NATION” projekta te će sva zarada biti preusmjerena globalnoj zakladi Crew Nation koja pomaže specijaliziranim zaposlenicima koncertne industrije koja je iznimno pogođena pandemijom koronavirusa.

Oni su ‘kralježnica koncertne industrije’

Prvenstveno su to članovi timova koji glazbenike prate na turnejama čiji angažman je ključan pri organizaciji koncerata. Pomoć je dakle, inicijalno namijenjena “djelatnicima u sjeni” koji su neizostavni dijelovi slagalice i čija “skrivena čarolija” omogućuje besprijekorno funkcioniranje i organizaciju samih događanja. Oni su svo backstage osoblje, svi odgovorni za produkciju, “graditelji” pozornica, tour-menadžeri, inženjeri zvuka i rasvjete, vozači kamiona s opremom i mnogi drugi. Kako je navedeno u službenom priopćenju: “Članovi tima (crew) čine kralježnicu koncertne industrije.

Upravo Brompton bicikli – ekološki, sklopivi, izrađeni po mjeri i jednostavni za uporabu našli su svoja mjesta u mnogim kombijima glazbenika i njihovih timova. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Brompton Bicycle (@bromptonbicycle)

Mi volimo naš tim i volimo naše Brompton bicikle, komentirao je tako Radioheadov Ed O’Brien na što je dugogodišnji partner benda, Stanley Donwood, dodao: članovi organizacijskih timova su neopjevani heroji svakog koncerta, festivala i svakog drugog live događanja na kojemu ste bili.

Kad biste pitali Motorhead, crew članovi ipak jesu opjevani i to himnom “(We Are) The Road Crew”:

Nada u brzi povratak koncertima

Svih 13 glazbenika i bendova koji sudjeluju u “BROMPTON X CREW NATION” akciji su: Foo Fighters, Radiohead, Phoebe Bridgers, LCD Soundsystem, Khruangbin, Nathan East, Dinosaur Jr, Oh Wonder, Underworld, Sub Pop, Enrique Iglesias, Rise Against i Neko Case.

Nadamo se kako će nakon ove kratkotrajne pauze moć glazbe ponovo ujediniti milijune diljem svijeta, zaključna je poruka poslana uz poziv na sudjelovanje u aukciji.

 

Aukciju omogućuje poznata kuća Greenhouse Auctions čiji je osnivač Shlomi Rabi prilikom najave projekta naglasio i važan benefit Brompton bicikala – onaj ekološke svjesnosti. Istaknuvši kako ova suradnja savršeno kombinira snagu zvuka s ekološki svjesnim prijevozom Rabi je poručio kako je ponosan što je domaćin ovog iznimno zanimljivog dobrotvornog događaja.

Svaki od posebno dizajniranih bicikala otkriva se u narednim tjednima sve do 28. svibnja kada kreće aukcija. Sve modele i novosti mogu se pratiti OVDJE

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Brompton Bicycle (@bromptonbicycle)

Fotografije: brompton.com

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime