Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Dua Lipa je objavila pjesmu koja postaje nova himna izlazaka

Dua Lipa je izazvala potpunu pomutnju kada je obrisala sve svoje slike na Instagramu te krenula objavljivati niz isječaka i fotografija kojim najavljuje svoju novu glazbenu eru

Globalna superzvijezda Dua Lipa se vraća s novim singlom “Houdini”, dugoiščekivanom pjesmom koja predstavlja početak njezinog novog poglavlja nakon iznimno uspješnog albuma “Future Nostalgia” iz 2020. godine. Ovo je druga pjesma koju je pjevačica objavila ove godine nakon singla “Dance The Night”, snimljenog za Barbie The Album, soundtrack jednog od filmova godine u kojem je također pokazala i svoje glumačke vještine.Dua je izazvala potpunu pomutnju kada je obrisala sve svoje slike na Instagramu te krenula objavljivati niz isječaka i fotografija kojim najavljuje svoju novu glazbenu eru. Također je promijenila naslovnice svih prethodnih izadnja te im dodala ‘Houdini efekt’ slomljenog stakla, nadodajući misteriji svog novog poglavlja. Među kriptičnim sadržajem se našla i zagonetka kojom je najavila izlazak singla “Houdini”.

Jednostavno ne želite da noć završi

 

“Houdini” pokreće narativnu nit koja se provlači kroz Duin nadolazeći projekt. Kako kaže i sama pjevačica, njezin novi singl  “utjelovljuje onaj osjećaj u 4 ujutro kada se noć bliži kraju i kada ste malo znojni, ali jednostavno ne želite da zabava završi”. Službeni spot, kojeg je režirao Manu Cossu s kinematografom Andréom Chemetoffom, prikazuje pjevačicu nakon probe u plesnoj dvorani, revidirajući svoju koreografiju pod fluorescentnim svjetlima. Svjetla se reflektiraju u ogledalima u sobi, stvarajući optičku iluziju.

“Ova pjesma predstavlja najlakše i najslobodnije dijelove mog samačkog života”, rekla je Dua o novom singlu te dodala: “‘Houdini’ je vrlo sarkastičan, istražujući ideju je li netko zaista vrijedan mog truda ili ću ga na kraju učiniti duhom. Nikada ne znate kamo vas nešto može odvesti, to je ljepota otvorenosti prema svemu što vam život baci na put. Radujem se što ću taj osjećaj prkosnog blaženstva podijeliti sa svojim obožavateljima.”

Za tekst singla “Houdini” zaslužni su Dua Lipa, Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. i Kevin Parker, poznat kao Tame Impala, koji je glavni suradnik cijelog projekta te producent singla uz Harlea. “Veliki dio ovog albuma napisan je u radosnim trenucima apsolutnog kaosa i kako sam se kretala svijetom s lakoćom i optimizmom kakav god ishod bio”, najavila je Dua.

Naslovna foto: Tyrone Lebon, PR

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime