Petak, 22 ožujka, 2024

Glazbeni fenomen desetljeća: Billie Eilish u animiranom spotu proriče budućnost!

Pjesmom "my future" mlada glazbenica otvara novo poglavlje u svojoj karijeri

Nakon što se debitantskim albumom ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’ dokazala kao jedan od najvećih glazbenih fenomena desetljeća i osvojila pet nagrada Grammy, osamnaestogodišnja Billie Eilish nastavlja s predstavljanjem novog glazbenog materijala.Već smo imali priliku poslušati odlično prihvaćenu ‘everything i wanted’ te ‘No Time To Die’, naslovnu pjesmu novog James Bond filma, a od danas nam je na slušanje dostupan i njen potpuno novi singl ‘my future’.

“Ovu smo pjesmu napisali na samom početku karantene. U tom sam razdoblju vrijeme provodila radeći na sebi, osjećala sam se vrlo optimistično i uzbuđeno pa je i pjesma bila odraz toga. U međuvremenu je dobila neko novo značenje u kontekstu onog što se trenutno događa u svijetu. Nadam se da će svatko u njoj pronaći neko posebno značenje”, otkrila je Billie

Billie je pjesmu napisala i snimila u Los Angelesu, a za produkciju je zaslužan njen brat FINNEAS. Za ‘my future’ je predstavljen i animirani video, koji je kreirao australski umjetnik Andrew Onorato (Childish Gambino, Matt Corby).

Neposredno prije nego se dogodio lockdown, Billie se pripremila za svoju arensku globalnu turneju ‘WHERE DO WE GO?’, čiji su datumi bili odgođeni nakon nekoliko koncerata.

Glazbenica je nakon povratka u Los Angeles pronašla potrebno vrijeme i prostor za razmišljanje o budućnosti koja ju očekuje, a upravo je ‘my future’ znak početka novog poglavlja u njenoj karijeri.

Najnoviju pjesmu možete slušati i na digitalnim glazbenim platformama.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime