Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Gorillaz su objavili pet novih pjesama za delux izdanje Cracker Islanda

Virtualni bend, na čelu s Damonom Albarnom, ima mnoštvo suradnika na svom osmom studijskom albumu, uključujući Stevie Nicks, Bad Bunny, Beck, Thundercat, Adeleye Omotayond i druge

Gorillaz su objavili deluxe izdanje novog albuma ‘Cracker Island’ koji sadrži dodatnih pet pjesama. Novi album benda izašao je prošlog tjedna (24. veljače), a u ponedjeljak (27. veljače) bend je proširio rekord brojnim bonus pjesmama.U dodatne pjesme uključene su potpuno nove pjesme “Captain Chicken” (s Delom Funky Homosapienom), “Controllah” (s MC Bin Ladenom) i “Crockadillaz” (s De La Soulom i Dawn Penn), zajedno s “2D Klavirska verzija” pjesme “Silent Running” (s Adeleye Omotayo) i Dom Dolla remiks pjesme Tame Impala i Bootie Brown u suradnji “New Gold”.

“Cracker Island” nastavak je “Song Machine, Season One – Strange Timez” iz 2020. Virtualni bend, na čelu s Damonom Albarnom, ima mnoštvo suradnika na svom osmom studijskom albumu, uključujući Stevie Nicks, Bad Bunny, Beck, Thundercat, Adeleye Omotayond i druge.

Veliko otkazivanje…

Albarn je potvrdio da je dugometražni Gorillaz film na kojem je Netflix radio otkazan. Frontmen je prvi put najavio film u listopadu 2020. prije nego što je nešto više od godinu dana kasnije potvrdio da bend radi s Netflixom na njemu.

“Ja sam u Netflixu jer s Netflixom radimo cjelovečernji Gorillaz film”, rekao je tada. “Da, danas poslijepodne imamo dogovor u Malibuu. Stvarno je uzbudljivo to raditi. To je nešto što smo željeli učiniti jako dugo. Prošao je kroz toliko mnogo inkarnacija… ovaj Gorillaz snima film.” Ali zbog smanjenja odjela za animaciju platforme za streaming, Albarn je sada potvrdio da se “to nikada neće dogoditi”.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime