Subota, 23 ožujka, 2024

Imamo odlične vijesti: The Weeknd ovog tjedna objavljuje novi album

Za ovaj album umjetnik se pretvara u stariju verziju sebe, s tehno partiturom koja završava instrumentalom iz, možda, nove pjesme

The Weeknd, glazbenik čije je pravo ime Abel Tesfaye, najavio je da u petak objavljuje novi album pod nazivom “Dawn FM”. Cijeli projekt je otkrio video teaserom, a projekt je nazvao “novim zvučnim svemirom iz uma The Weeknda”.Isječak prikazuje The Weeknda i lijepu ženu, a za ovaj album umjetnik se pretvara u stariju verziju sebe, s tehno partiturom koja završava instrumentalom iz, možda, nove pjesme. Teaser također prikazuje pjevačeve suradnje na albumu, uključujući Jima Carreyja, Quinceyja Jonesa, Tylera The Creator, Lil Waynea i Oneohtrix Point Never.

U blizini snimka čuje se radijski DJ koji govori: “Sada slušate 103,5 dawn FM. Predugo ste bili u mraku. Vrijeme je da uđete u svjetlo i prihvatite svoju sudbinu raširenih ruku.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli The Weeknd (@theweeknd)

The Weeknd je na Novu godinu objavio snimku ekrana u kojem se vidi prepiska s njegovim dugogodišnjim kreativnim direktorom La Mar Taylorom. Tayloru je posalo poruku: “Sve je opet kaotično. Glazba može izliječiti, i to se čini važnijim od izdavanja novog albuma. Pustimo cijelu stvar i uživajmo s ljudima.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli The Weeknd (@theweeknd)

The Weeknd je u kolovozu, u intervjuu za GQ, nazvao novi projekt “albumom koji sam oduvijek želio napraviti” i zadirkivao da će biti “prepun pjesama za zabavu”. Njegov ljetni singl “Take My Breath” dao nam je nagovještaj dance-pop zvukova i prekrasnih partitura iz The Weekndove glazbene radionice.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime