Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Neuništivi KISS: Pandemija odgodila njihov oproštajni spektakl!

Iako su najavljeni oproštajni koncerti, članovi benda smatraju kako bi njihova posljednja turneja mogla trajati godinama

U siječnju ove godine KISS su započeli svoju posljednju svjetsku turneju nazvanu “End Of The Road”, no zbog pandemije koronavirusa odgođen je “kraj” ovog utjecajnog rock sastava.Ipak, da Kissovci zaista planiraju u mirovinu potvrđuju i novi najavljeni datumi oproštajne turneje, a odnose se na 17 europskih gradova koje legendarni američki rokeri namjeravaju posjetiti iduće godine.

“Spremni smo i čekamo. Kad nam kažu da su svi sigurni i da je ova pandemija završila, protrest ćemo Zemlju i ovaj svijet – kao i uvijek, ali i kao nikada do sad!”, entuzijastično poručuje Paul Stanley

Koncert najbliži Hrvatskoj trebao bi se održati u Budimpešti, a detaljni raspored planiranih datuma dostupan je na službenoj stranici benda.

Iako najavljeni kao oproštajni koncerti, članovi benda smatraju kako bi turneja mogla trajati godinama što potvrđuje i izjava Genea Simmonsa:

“Jednog dana ćemo stati i održati taj zadnji koncert. Ne znam kad će to točno biti….”

S druge strane, u nedavnim intervjuima, Stanley i Simmons potopili su nade mnogih fanova izjavivši kako ne planiraju snimati novi album. Simmons objašnjava: “Ne, zaista ne mislim da ćemo snimiti album. Došlo je neko novo vrijeme. Možda bih mogao napisati novi “Let It Be”, ali reakcije će i dalje biti – To je super. A sad svirajte Detroit Rock City.”

Fanovima su poručili:

“Ništa od ovoga što smo u zadnja četiri desetljeća postigli se ne bi dogodilo bez milijuna fanova diljem svijeta koji su svih tih godina punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti vrhunsko slavlje za sve one koji su nas već gledali uživo, ujedno i posljednje prilika za sve oni koji još nisu.”

“Na zadnjoj turneji opraštamo se s dosad najvećim spektaklom, a otići ćemo jednako kako smo i došli… Unapologetic and Unstoppable.”

Ako se zateknete na nekom od njihovih zadnjih koncerta, imajte na umu kako je KISS jedan od najglasnijih bendova na svijetu te da ćete zasigurno svjedočiti vrhunskom (i glasnom) spektaklu. ?

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime