Subota, 23 ožujka, 2024

Ringo Starr otkrio koja mu je pjesma The Beatlesa – najdraža

Puno je favorita, ali jedna pjesma mu je posebno prirasla srcu. Najviše mu se sviđa, istaknuo je, kako je pjevajući ju John Lennon bio opušten i u potpunosti svoj: "John je bio John."

Legendarni bubnjar Ringo Starr, u najnovijem gostovanju u popularnoj emisiji “The Late Show With Stephen Colbert” otkrio je koja mu je najdraža pjesma slavne grupe ga je proslavila – grupe The Beatles.Dio intervju s Cobertom uključivao je i 15 “brzopoteznih pitanja” na koja je simpatični Beatle vješto pronašao brze odgovore pa tako nije puno razmišlja niti kada se pojavilo pitanje o omiljenoj mu pjesmi.

Puno je favorita, ali jedna pjesma je posebna

“Kad bi do kraja života mogao slušati samo jednu pjesmu koja bi to bila?”, pitao je Colbert.
“Imam puno favorita”, snašao se Ringo te odmah nastavio, “ali ako baš tražiš jednu, to je onda ‘Come Together’”. Otkrio je pri tome da mu je to omiljena pjesma The Beatlesa: “Jednostavno smatram kako je pjesma savršeno sjela svima u bendu”.

Posebno mu se sviđa, istaknuo je, to što je riječ o pjesmi u kojoj je Lennon u potpunosti svoj: “John je (pjevajući ju) bio John. I jako mi se to svidjelo”.

Cijeli “Questionert” intervju donosimo u nastavku, a od zanimljivosti koje je još otkrio su aplikacija koju najčešće koristi na svom pametnom telefonu – Twitter, životinja koju smatra najstrašnijom – lav, koji mu je omiljeni sendvič, mirise koji su mu na listi najneugodnijih, ali i što misli o – životu poslije smrti.

Poruka ljubavi, mira i prijateljstva

Nedavno je popularni Beatle objavio i novi samostalni album “Zoom In” kojeg je najavio pjesmom “Here’s to the Nights” uz koju fanovima želi prenijeti poruku ljubavi, mira i prijateljstva. U najnovijem singlu pridružio mu se i bivši kolega iz grupe The Beatles, Paul McCartney kao i niz poznatih glazbenika: Sheryl Crow, Chris Stapleton, Lenny Kravitz, Dave Grohl, Corinne Bailey Rae, FINNEAS…

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime