Subota, 23 ožujka, 2024

TikTok lekcija bake bubnjarice ima gotovo 30 milijuna pregleda!

Dorothea Taylor sviranjem bubnjeva bavi se već 57 godina, aktivni je član u svom country/rock bendu Badlander, angažirana je i zboru All City Choir, a po potrebi zasvira i s drugim sastavima

Zvijezda društvenih mreža, baka bubnjarica Dorothea Taylor ponovo je postala virali hit! Ovoga puta njena najnovija lekcija u sviranju bubnjeva dosegla je gotovo 30 milijuna pregleda na TikToku. Štoviše, popularna aplikacija i dalje bilježi stalan broj pregleda!  Gospođa Taylor, kako navodi na svom Instagram profilu, bubnjeve svira već gotovo 60 godina, a u svom gradu poznata je i po privatnim podukama u bubnjanju. Pojavljivanje na društvenim mrežama omogućilo joj je da svoje iskustvo i znanje podijeli s puno više učenika od onih koji su na lekcije dolazili uglavnom iz susjedstva. Ipak, nije očekivala da će njezini video zapisi postati – globalni hit!  

Lekcija za napredne

“Ok, ovo je zaista nevjerojatno!!! Hvala svim koji se doprinijeli ovolikom broju pregleda! Zaista sam sretna!”, komentirala je nastavno na njen najnoviji viralni bubnjarski hit. Najnoviju objavu “Kuma bubnjanja” (The Godmother Of Drumming) plasirala je u obliku bubnjarske TikTok video lekcije – i to one za naprednije bubnjare. U novom videu Taylor pokazuje kako postići takozvanu double stroke roll tehniku, demonstrirajući pri tome munjevito brzo, no točno sviranje. Vježbom do savršenstva, dodala je u hashtag oznakama.

@taylor.dorothea

#foryoupage #fyp #doublestrokeroll #drummer #godmotherofdrumming #practicemakesperfectt

♬ original sound – taylor.dorothea

Samo na TikToku prati ju više od 692.000 pratitelja dok je njena najnovija video lekciju pogledana gotovo 30 milijuna puta. Video je, samo na TikToku, podijeljen više od 100.000 puta, a lajkalo ga je više od 5 milijuna ljudi!

‘Opaka’ kuma bubnjanja

Prvi val viralne slave zatekao ju je u siječnju 2020. godina kada je objavila svoju obradu vjerojatno najpoznatije pjesme grupe Disturbed – “Down With The Sickness”. Gotovo instantno video bake Taylor postalo je YouTube hit dosegavši 13 milijuna pregleda. Prošlog ljeta “Kuma bubnjanja”, kako je prozvana na društvenim mrežama, ponovo je pokorila Internet i to objavom svoje izvedbe pjesme “Ain’t It Fun” sastava Paramore. Ovom izvedbom impresionirala je i sam bend čija je pjevačica Hayley Williams komentirala: “Volimo ovu ženu, opaka je“. 
Među istaknutijim video zapisima jest i snimka svirke u kojoj je ugostila svog unuka, također bubnjara.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Dorothea Taylor (@taylor.dorothea)

Ima svoj bend

Dorothea Taylor sviranjem bubnjeva bavi se već 57 godina, aktivni je član u svom country/rock bendu Badlander, angažirana je i zboru All City Choir, a po potrebi zasvira i drugim sastavima.
“Bubnjari mogu biti svi – bez obzira na godine, veličinu, oblik, nacionalnost…”, nedavno je javno komentirala, zaključivši: “Neovisno koliko smo dobri ili koliko imamo godina, svi smo mi dio velike bubnjarske obitelji”. U međuvremenu je, u suradnji s kreatrima video lekcija LefthandpathDrumbook, objavila i novi video:

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Dorothea Taylor (@taylor.dorothea)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime