Četvrtak, 4 srpnja, 2024

Saznajte tko je najbolji DJ na planeti!

"Sretniji sam nego prvi put!", izjavio je Francuz koji posljednjih mjeseci osvaja radijske top liste hitom 'Let's Love', još jednom sjajnom kolaboracijom s Australkom Siom, ali i istražuje nove smjerove svojim 'Future Rave' zvukom

Davida Guettu, jedan od najvećih glazbenika i producenata u povijesti elektronske glazbe, gotovo 1,3 milijuna ljudi proglasilo je najboljim Dj-em na svijetu. Glasanje je provedeno među čitateljima DJ Mag-a koji su Davida Guettu vratili na prvu poziciju nakon 2011. godine, kad ju je posljednji put osvojio.“Sretniji sam nego prvi put!”, izjavio je Francuz koji posljednjih mjeseci osvaja radijske top liste hitom ‘Let’s Love’, još jednom sjajnom kolaboracijom s Australkom Siom, ali i istražuje nove smjerove svojim ‘Future Rave’ zvukom.

Glavna DJ Magova top lista donosi 100 najvažnijih i najutjecajnijih DJ-eva i producenata elektronske glazbe, a u prvih 3 su se našle zvijezde Dimitri Vegas & Like Mike i Martin Garrix. Paralelno s ovom ljestvicom proglašeno je i DJ Mag-ovih Alternativnih Top 100 koji su fokusirani isključivo na house i techno. Laskavu titulu broja jedan na toj listi prvi je put  osvojila belgijska techno heroina Charlotte de Witte, koju je ovdašnja publika ove godine mogla vidjeti u sklopu čak dva Exitova projekta – Life Stream sa Petrovaradinske tvrđave, te InfinitX snimljenim na budvanskom Mogrenu. Alternativna lista donosi još nekoliko top 10  imena – osim Borisa Brejche i Nine Kraviz, na njoj su Amelie Lens na 5. mjestu te headlineri Life Streama Carl Cox i Adam Beyer na drugoj i četvrtoj pozciji.

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime