Utorak, 9 srpnja, 2024

U slobodno vrijeme Beyoncé se bavi – pčelarstvom i radi svoj med

Ususret novoj Adidas kampanji, ali i dugoočekivanom live albumu, Beyoncé se sve fanove iznenadila izjavom kako se u slobodno vrijeme bavi prilično neočekivanim hobijem: posjeduje oko 80.000 pčela!

Na veliko iznenađenje fanova Beyoncé je u nedavnom intervjuu za britanski Vogue otkrila kako se u slobodno vrijeme bavi prilično neočekivanim hobijem – pčelarstvom! Na svom posjedu ugostila je čak 80.000 pčela koje svakodnevno dobivaju najbolji mogući tretman.“Znam da će ovo iznenaditi mnoge, ali imam dvije košnice (beehives)”, izjavila je pjevačica čiji se baza fanova popularno naziva “Beyhive”.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

“Posjedujem ih već neko vrijeme. Imam oko 80.000 pčela koje mi godišnje donose stotine teglica meda”, dodala je te otkrila i kako se rodila ljubav prema ovim, za planet iznimno važnim stvorenjima. Nabavila ih je prvenstveno zbog svojih kćeri, Blue Ivy i Rumi, koje obje imaju teže oblike alergija te im dragocjeni domaći med, sa svojim bezbrojnim ljekovitim svojstvima, iznimno pomaže u svakodnevnom životu.

U istom intervjuu Beyoncé se osvrnula na život u vrijeme lockdowna koji joj je, kako sama tvrdi, pomogao da postane bolji sugovornik te više pažnje posveti slušanju drugih ljudi. Posao roditelja je, zaključuje, da da sve od sebe kako bi djeca živjela u što sigurnijem i pozitivnijem svijetu.

Intervju za Vogue objavljen je u sklopu lansiranja kampanje za “Ivy Park sportswear” kolekciju koju pjevačica radi u suradnji s Adidasom.

U tijeku su i finalne pripreme za najavljeno vinilno izdanje “Homecoming: The Live Album” koje vi svijetlo dana trebalo ugledati 4. prosinca ove godine. Snimljen na Coachelli, najpoznatijem svjetskom glazbenom festivalu, 2018. godine, album dolazi kao poseban dodatak istoimenom dokumentarnom filmu koji donosi pogled na sam nastup i dubok emotivan uvid u osobne stavove same pjevačice. Luksuzni set od 4 vinila dolazi u pratnji bogato opremljene knjižice s 52 stranice.

Ne sumnjamo kako Beyoncé na svom imanju zaista ima dvije košnice, no planira li svoj hvalevrijedan hobi paralelno uklopiti i u neki novi PR trik (Beyhive – beehive), otkrit ćemo uskoro. 🙂 

Naslovna fotografija: beyonce.com

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime