Srijeda, 27 ožujka, 2024

Inovacije: Samsung Galaxy obožavateljima priprema potpuno novo, dosad neviđeno iskustvo

Uskoro će se predstaviti potpuno novo Samsung Galaxy iskustvo tako što će se korisnicima i brojnim obožavateljima omogućiti dosad neviđen pristup novim uređajima prije nego stignu u trgovine

Tvrtka Samsung je 10. kolovoza na svom Unpacked događaju globalno predstavila najnoviji ekosustav inovativnih Galaxy uređaja, uključujući pametne telefone Galaxy Z Fold4 i Z Flip4, Watch5 seriju pametnih satova i Buds2 Pro bežične slušalice. U sljedećem razdoblju predstavit će se potpuno novo Samsung Galaxy iskustvo tako što će se korisnicima i brojnim obožavateljima omogućiti dosad neviđen pristup novim uređajima prije nego stignu u trgovine.



Samsung je odabrao najpopularnije lokacije diljem svijeta uključujući Times Square koji je prepun digitalnih zaslona za prikazivanje sadržaja. U suradnji sa svjetski poznatom pop grupom naziva BTS, Samsung je predstavio digitalni film “Galaxy x BTS: Unfold your world with Z Flip4 | Samsung” koji sadrži pjesmu “Yet to Come” te predstavlja novi hit “Over The Horizon 2022” koji je producirao SUGA iz BTS grupe.

 U Hrvatskoj će također biti moguće doživjeti Galaxy Z Fold4 i Z Flip4 pametne telefone, prije njihovog službenog početka prodaje, od 19. do 28. kolovoza u Varaždinu na Špancirfestu i Burger Festu, a radno vrijeme Pop-up kutka bit će od 11h do 21h.

Jedinstveno iskustvo 

Pop-up kutak nudi specifična iskustva i aktivacijsku zonu gdje će posjetitelji iz prve ruke moći doživjeti najnovije Galaxy uređaje i njihove inovacije poput Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 pametnog telefona. Galaxy Z Flip4 ističe se po svojem kompaktnom preklopnom dizajnu, jedinstvenoj FlexCam značajki te interaktivnom Cover Screen prednjem zaslonu koji za korisnike otvara svijet novih mogućnosti – od poziva, poruka, snimanja pa sve do personalizacije i prilagođavanja widgeta.

S druge strane, Galaxy Z Fold4 pametni telefon donosi novi Taskbar i podršku za S Pen olovku čime pruža savršene uvjete za multitasking. Osim toga, karakterizira ga veliki zaslon od 7,6-inča, snažniji sustav kamera s nadograđenom širokokutnom lećom od 50MP i 30x Space Zoom opcijom te nevjerojatno izdržljivi Armor Aluminum okviri. Oba uređaja pokreće moćna Snapdragon® 8+ Gen 1 mobilna platforma uz vodootpornost standarda IPX8.

Također, posjetitelji Pop-up kutka u Varaždinu imat će priliku direktno na lokaciji kupiti tijekom preorder perioda i tako iskoristiti posebne pogodnosti. Za prednarudžbu Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 pametnih telefona, korisnici ostvaruju pravo na otkupnu cijenu starog uređaja + dodatni bonus u iznosu od 1500 HRK za Galaxy Z Fold4 Ili 1.000 HRK za Galaxy Z Flip4 uz predočenje dokaza o kupovini jednog od uređaja. Dodatno, korisnici koji prednaruče Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 ostvaruju mogućnost besplatne zaštite zaslona na jednu štetu unutar prve godine od kupnje. Promocija traje od 10 do 25. kolovoza.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime