Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Karismatisk – karizmatična dizajnerska kolekcija Zandre Rhodes za Ikeu

Inspiriran Zandrom i njenim neustrašivim pristupom životu i stilu, IKEA tim krenuo je istražiti moć boja i uzoraka kako bi domu dodali karakter i karizmu. Ovo istraživanje dovelo je do dubljeg razumijevanja uzoraka i boja kao snažnih izraza osobnosti, talenta, lokalne kulture, ali i njihovih psiholoških učinaka na ljude i prostore

Zajedno sa Zandrom Rhodes, IKEA je odlučila istražiti kako se Zandrin svijet smjelih uzoraka i živih boja može primijeniti u kućnom kontekstu. Rezultat je nova IKEA kolekcija KARISMATISK, manifest za neustrašivo samoizražavanje kod kuće. Kolekcija sadrži 26 iznimno dojmljivih predmeta koji potiču sve ljubitelje boja da “budu odvažni, budu fantastični, budu svoji”. 



Poznata po svojim neustrašivim uzorcima i živim bojama, Dame Zandra Rhodes revolucionarna je sila u svijetu mode i tekstila već više od pet desetljeća. Inspiriran Zandrom i njenim neustrašivim pristupom životu i stilu, IKEA tim krenuo je istražiti moć boja i uzoraka kako bi domu dodali karakter i karizmu. 

Snažna statement kolekcija stiže u rujnu u Ikeu

Pod Zandrinim vodstvom, nastala je snažna statement kolekcija. KARISMATISK služi zabavi s kućnim namještajem, dopuštajući da optimizam zablista u našim životnim prostorima. Pomiješajte jastuke, prostirke i tekstil kako god poželite, stavite vaze zajedno ili odvojeno, dodajte još malo boja i slobodno prijeđite granice uobičajenog ispunjavajući dom uzorcima! “To je kolekcija iz koje ljudi mogu uzeti samo jedan komad i uljepšati si život, ili uzeti nekoliko komada i još se bolje zabaviti”, kaže Zandra Rhodes.

Kolekcija KARISMATISK od rujna će biti dostupna u robnoj kući IKEA Zagreb.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime